Letselschade advocaat Hardinxveld-Giessendam

Na een ongeluk kan er een hoop op u afkomen. Het oplopen van letsel kan voor het slachtoffer grote gevolgen hebben. Afgezien van de pijn en het ongemak van het letsel zelf, brengt letselschade kosten met zich mee. De kosten van letselschade zijn afhankelijk van de ernst van het letsel en de gevolgen die u daarvan ondervindt. Het maakt bijvoorbeeld veel uit of u een paar dagen niet kunt werken of dat u langdurig arbeidsongeschikt raakt. Is algeheel herstel van het opgelopen letsel mogelijk of blijft u de rest van uw leven de gevolgen ondervinden? Als iemand anders aansprakelijk is voor het letsel dat u heeft opgelopen, dan kunt u alle schade vergoed krijgen. Het vorderen van die schade is vaak niet eenvoudig en vereist specialistische kennis. Een letselschade jurist of letselschade advocaat in Hardinxveld-Giessendam is de aangewezen persoon om u te helpen bij het claimen van letselschade.

Letselschade in Hardinxveld-Giessendam? Bel: 085 – 877 17 74

Wanneer u een letselschadejurist of letselschade advocaat inschakelt met het keurmerk van het Register Letselschade, bent u er zeker van dat uw letselschadespecialist aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Jaarlijks controleert Stichting Keurmerk Letselschade of de aangesloten letselschade experts transparant, deskundig en onafhankelijk opereren. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het keurmerk van het Register Letselschade en is verbonden aan de brancheverenigingen NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts).

Claimen van letselschade

Om met succes uw letselschade te kunnen claimen dient u aan te kunnen tonen dat iemand anders verantwoordelijk is voor uw letsel. U dient dit te kunnen bewijzen. Als u van achteren bent aangereden terwijl u voor een rood stoplicht stond te wachten, dan is dat bewijs gemakkelijk te leveren. Soms is het lastiger te bewijzen dat iemand anders schuldig is aan uw ongeval. Een letselschade advocaat Hardinxveld-Giessendam kan u in dit stadium goed adviseren over uw kansen van succes bij het vorderen van letselschade. Indien duidelijk is dat u een derde aansprakelijk kunt stellen en dit voldoende kunt bewijzen, dan zal uw letselschade advocaat of letselschade jurist de wederpartij aansprakelijk stellen.

> Meer over letselschade claimen

Waarom een letselschade advocaat?

Als u van plan bent uw letselschade te claimen bij de aansprakelijke partij, dan is het verstandig een letselschade deskundige in te schakelen. De reden hiervoor is dat letselschade procedures vaak ingewikkeld zijn. Er is kennis nodig van juridische zaken, maar ook medische en financiële expertise is onontbeerlijk. Daarbij komt dat de wederpartij meestal wordt vertegenwoordigd door een letselschade expert van een verzekeringsmaatschappij. Deze letselschade juristen zijn ervaren in het behandelen van letselschade zaken.

De meeste mensen beschikken niet over voldoende kennis om zelf een letselschade zaak af te handelen. Het slachtoffer heeft meestal ook nog wel iets anders aan zijn of haar hoofd: herstellen van het opgelopen letsel. Een letselschade advocaat in Hardinxveld-Giessendam zal zorg dragen voor de juridische kant van uw letselschadezaak waardoor u verzekerd bent van de beste juridische hulp.

Letselschade advocaat of letselschade jurist

De meeste letselschadezaken kunnen buiten de rechter om worden afgehandeld. Uw letselschade advocaat of jurist onderhandelt namens u met de wederpartij. In veruit de meeste gevallen komt men tot een vergelijk en wordt de schadevergoeding aan u uitgekeerd. In al deze gevallen kunt u goed volstaan met de hulp van een letselschade jurist. In 97% van de gevallen kan een letselschadejurist u bijstaan. Een letselschade jurist kan, in tegenstelling tot een letselschade advocaat, u gegarandeerd kosteloos bijstaan wanneer een ander aansprakelijk is voor uw letselschade.

> Meer over wat is een letselschade advocaat

Alleen in de gevallen waarin u er niet uitkomt met de wederpartij is het oordeel van de rechter nodig. Dit kan gebeuren als de wederpartij geen aansprakelijkheid voor het ongeval wil erkennen of als partijen het niet eens worden over de hoogte van de schadevergoeding. Als het tot een procedure bij de rechtbank komt, dan heeft u een letselschade advocaat nodig. Als u tot dat moment werd bijgestaan door een letselschade jurist dan zal hij of zij uw zaak overdragen aan een letselschade advocaat om namens u in de procedure op te treden.

Kosten letselschade advocaat Hardinxveld-Giessendam

Als u slachtoffer bent van een ongeval en kunt bewijzen dat iemand anders aansprakelijk is voor hetgeen u is overkomen, dan is uw juridische bijstand gratis. In de meeste gevallen worden deze kosten in de aan u uit te keren schadevergoeding opgenomen. Indien het tot een procedure bij de rechtbank komt, dan zal de rechter de wederpartij veroordelen tot het betalen van uw kosten. U kunt zich door uw letselschade advocaat Hardinxveld-Giessendam laten informeren over de mogelijkheden. Vaak is het mogelijk op “no cure no pay” basis te werken. Dit betekent dat u uw letselschade advocaat Hardinxveld-Giessendam alleen betaalt als u een schadevergoeding krijgt. Dit is meestal een percentage van het uiteindelijke bedrag dat u krijgt. Het voordeel van deze werkwijze is dat uw letselschade jurist er zelf ook belang bij heeft een zo hoog mogelijke schadevergoeding te krijgen.

> Meer over wat is letselschade en wat te doen bij letselschade

Tenslotte kunt u gebruik maken van uw rechtsbijstandsverzekering, indien u deze in het verleden heeft afgesloten. Hier kleven echter ook nadelen aan. Indien het tot een procedure bij de rechtbank komt, dan komen mensen met een laag inkomen in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp.

Letselschadebureau B&O Letselschade

Bij letselschade bent u bij B&O Letselschade aan het juiste adres. Onze ervaren letselschadejuristen kunnen u in veel gevallen kosteloos bijstaan. Zij hebben uw belang bovenaan staan en zullen altijd proberen een maximale schadevergoeding te claimen. Neem bij letselschade in Hardinxveld-Giessendam gerust contact met ons op voor deskundig juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74