Letselschade advocaat Barneveld

Als slachtoffer van letselschade na een bedrijfsongeval, auto-ongeluk of een ander ongeval kunt u zich juridisch laten bijstaan door een letselschade advocaat of jurist in Barneveld. Als de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade, dan kost de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist u niets. Een letselschade advocaat in Barneveld handelt alle zaken af rondom uw letselschade zodat u één zorg minder heeft na het ongeval. U kunt uw schadevergoeding ook laten claimen door een letselschade advocaat in Barneveld als het ongeval buiten Barneveld heeft plaatsgevonden of wanneer de aansprakelijke een andere woonplaats heeft. Dat maakt voor uw letselschadezaak niet uit.

Letselschade in Barneveld? Neem contact op met: 085 – 877 17 74

De juridische dienstverlening bij letselschade in Nederland staat onder toezicht van de Letselschaderaad. Letselschade experts die aangesloten zijn bij de Letselschaderaad worden jaarlijks gecontroleerd op strenge kwaliteitseisen. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het keurmerk van het Register Letselschade en is aangesloten bij het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts). Bij B&O Letselschade wordt u geholpen door ervaren en deskundige letselschadejuristen.

Schadevergoeding bij letselschade

Schakel altijd een letselschadebureau of letselschade advocaat in Barneveld in om een schadevergoeding te claimen voor uw letselschade. Hiermee voorkomt u namelijk dat u minder schadevergoeding ontvangt dan waar u recht op heeft. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Barneveld zal al uw schadeposten vaststellen en maximale schadevergoeding claimen voor uw letselschade. Voor uw directe kosten kunnen wij al in de eerste week een voorschot vorderen. Daarnaast heeft u recht op een vergoeding voor een klusjesman, extra vervoerskosten en misgelopen inkomsten. Een aantal voorbeelden van schadeposten bij letselschade in Barneveld vindt u hieronder:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld
  • Honorarium letselschadebureau of letselschade advocaat

> Meer over gevolgen en schadeposten van kop-staartbotsing

Aansprakelijkheid bepalen na ongeval

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Barneveld kan u helpen met een aansprakelijkheidsonderzoek. In sommige gevallen is de aansprakelijkheid wettelijk vastgelegd, maar in andere gevallen is het niet onmiddellijk duidelijk wie aansprakelijk is voor uw letselschade. Bij letselschade tijdens werktijd is vrijwel altijd uw werkgever aansprakelijk en wanneer u als fietser aangereden wordt door een auto, dan is de automobilist voor minimaal 50% aansprakelijk. Bij een verkeersongeval waarbij meerdere voertuigen betrokken zijn, is de aansprakelijkheid niet altijd eenduidig. Het is ook mogelijk dat de aansprakelijkheid door meerdere partijen gedeeld wordt.

> Meer over aansprakelijkheid bij bedrijfsongeval

Gratis rechtsbijstand in Barneveld

Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of een ander ongeval, dan heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand. Hierbij moet echter wel opgemerkt worden dat alleen een letselschadebureau u vooraf kan garanderen dat rechtsbijstand gratis is. Een letselschade advocaat kan deze garantie vooraf niet geven omdat zijn uurtarief hoger is. De hogere juridische kosten van een letselschade advocaat kunnen leiden tot bezwaar uit de hoek van de aansprakelijke partij met het gevolg dat u een deel van de kosten zelf moet betalen. De reden dat de juridische dienstverlening van een letselschade advocaat in Barneveld duurder is, is zijn bevoegdheid om uw zaak voor te leggen aan een rechter. Het komt in Nederland echter slechts in 3% van de letselschadegevallen voor dat er naar aanleiding van letselschade een rechtszaak aangespannen moet worden.

> Meer over hoe lang duurt een letselschadezaak

B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade biedt u onafhankelijke, transparante en deskundige juridische bijstand bij letselschade in Barneveld. Wij verzorgen de aansprakelijkstelling, berekenen uw schadevergoeding en claimen uw letselschade bij de tegenpartij. Mocht het zeldzame geval zich voordoen dat er een procedure gestart moet worden tegen de aansprakelijke partij, dan dragen wij een letselschade advocaat aan om de letselschadezaak aan een rechter voor te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij letselschade in Barneveld.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74