Letselschade advocaat Ede

Bij letselschade is het raadzaam om de juridische dienstverlening van een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschade advocaat kan u namelijk helpen om de maximale schadevergoeding te claimen bij de wederpartij. Als de wederpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is de rechtsbijstand zelfs gratis aangezien de aansprakelijke partij wettelijk verplicht is om uw juridische kosten te vergoeden. Na een bedrijfsongeval, een auto-ongeluk, een scooterongeval of een ander ongeval kunt u altijd rechtsbijstand krijgen van een letselschade advocaat of jurist in Ede. Het is niet noodzakelijk dat het ongeval in Ede heeft plaatsgevonden en het is niet van belang waar de aansprakelijke partij woonachtig is.

Neem bij letselschade in Ede contact op met: 085 – 877 17 74

Tijdens uw zoektocht naar een letselschadespecialist om uw belangen te behartigen na een ongeval met letselschade, is het belangrijk dat u let op de kwaliteit van de juridische dienstverlening. De kwaliteit van een letselschade advocaat of letselschadebureau herkent u aan het Nationaal Keurmerk Letselschade en hun betrokkenheid bij nationale beroepsverenigingen. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is verbonden aan het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS). Met de rechtsbijstand van B&O Letselschade bent u er dus verzekerd van dat u geholpen wordt door deskundige en ervaren letselschadejuristen en -experts bij letselschade in Ede.

Letselschade advocaat Ede bepaalt schadeposten na ongeval

Een belangrijk onderdeel van de juridische dienstverlening van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Ede is het vaststellen van alle schadeposten van uw letselschade. De uitdaging is om, naast bijvoorbeeld de directe ziektekosten en reiskosten, zo nauwkeurig mogelijk in te schatten welke kosten u in de toekomst nog zult maken als gevolg van het ongeval. Daarnaast moet u ook de indirecte kosten niet vergeten zoals een hulp in de huishouding, opgelopen studievertraging en het annuleren van een sportabonnement.

> Meer over materiële schade na een ongeval

De schadeposten die tot dusver genoemd zijn, vallen onder de materiële letselschade. Dit betekent dat deze schadeposten een concreet geldbedrag vertegenwoordigen. Daarnaast kunt u ook immateriële letselschade oplopen waarvoor u een bedrag aan smartengeld kunt claimen. Immateriële letselschade is een schadepost die niet direct in een geldbedrag is uit te drukken. Hierbij kunt u denken aan psychische schade, chronische pijn en gederfde levensvreugde. Om de immateriële letselschade te bepalen heeft u de expertise nodig van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Ede. Aan de hand van factoren zoals de ernst van het leed, leeftijd, de mate van invaliditeit en eerder uitgekeerde bedragen zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Ede een bedrag aan smartengeld berekenen.

Een aantal voorbeelden van schadeposten bij letselschade zijn:

  • Smartengeld
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Loonderving
  • Verlies van no-claim

> Meer over schadeposten bij letselschade

Letselschadebureau of letselschade advocaat?

U kunt bij letselschade kiezen voor de rechtsbijstand van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Ede. Het belangrijkste verschil is dat het uurtarief van een letselschadebureau lager is dan dat van een letselschade advocaat. De kosten van uw rechtsbijstand zijn ook bij volledige aansprakelijkheid van de tegenpartij van belang. Als de juridische kosten namelijk relatief hoog uitvallen, dan kan de aansprakelijke partij bezwaar indienen wat als gevolg heeft dat u een deel van de rechtsbijstand zelf moet betalen.

> Meer over letselschadebureau met Nationaal Keurmerk Letselschade

Ons letselschadebureau kan u door het lagere uurtarief garanderen dat uw rechtsbijstand kosteloos is. De reden dat de uurtarieven verschillen is dat een letselschade advocaat uw letselschadezaak kan voorleggen aan een rechter, dit in tegenstelling tot een letselschadebureau. Aangezien het echter in 3 % van de letselschadegevallen in Nederland voorkomt dat er een rechtszaak aangespannen wordt, is het verstandig om te kiezen voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand. Mocht er in uw geval toch een procedure gestart moet worden, dan draagt ons letselschadebureau alsnog een letselschade advocaat aan.

B&O Letselschade voor rechtsbijstand in Ede

Bij letselschade in Ede kan letselschadebureau B&O Letselschade u gegarandeerd gratis juridische hulp verlenen als de wederpartij aansprakelijk is. Zo profiteert u van de deskundigheid van ervaren letselschadejuristen en -experts zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de rekening. Neem bij letselschade vandaag nog contact met ons op voor rechtsbijstand in Ede.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74