Letselschade advocaat Hoogeveen

U bent slachtoffer van een ongeval en op zoek naar een letselschade advocaat in Hoogeveen?

In verreweg de meeste gevallen kunnen onze letselschade juristen u gratis bijstaan. Wij werken landelijk en komen naar u toe in Hoogeveen.

Bel 085 – 877 17 74 of vul het contactformulier in om vrijblijvend uw situatie voor te leggen aan onze experts.

Uitkering letselschade

Uw claim is bij ons in goede handen. Wij zijn letselschade juristen en experts en hebben jarenlange ervaring in het bijstaan van slachtoffers. Zo kunnen wij u helpen bij het claimen en realiseren van de maximale schadevergoeding. Onze vakbekwaamheid blijkt onder andere uit het volgende:

  • Wij hebben het keurmerk van het Register Letselschade 
  • Wij zijn aangesloten bij Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE)
  • Wij zijn aangesloten bij Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS)

We zetten onze kennis en ervaring graag in om ook u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bezoek letselschadejurist in Hoogeveen

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. U heeft immers iets meegemaakt dat een grote impact op uw leven heeft. We bezoeken u graag thuis in Hoogeveen om persoonlijk kennis te maken en om uw verhaal te horen.

Gratis rechtsbijstand na ongeval

Bang voor hoge kosten? Niet nodig. Als de veroorzaker aansprakelijk is, is hij bij wet verplicht ook uw kosten voor rechtsbijstand te betalen. Wij sturen onze nota in dat geval rechtstreeks naar de tegenpartij. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit:

  • Gratis intake-gesprek bij u thuis in Hoogeveen
  • Gratis juridisch advies
  • Gratis rechtsbijstand

Wilt u weten of wij ook ú gratis bij kunnen staan? Neem vandaag nog contact op!

Professioneel, betrokken, persoonlijk

Kiest u voor B&O Letselschade dan kiest u voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijkheid. Uw claim is bij ons in goede handen, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74