Letselschade advocaat Enschede

Bij letselschade, na bijvoorbeeld een auto-ongeluk of een bedrijfsongeval, heeft u recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Enschede als er iemand anders schuldig is aan het ongeval. Zeker als u letsel heeft opgelopen zoals een whiplash, dan is het prettig als een letselschade advocaat of jurist zich ontfermt over de juridische afwikkeling van uw letselschade. Zo kunt u zich richten op een voorspoedig herstel. Een letselschade advocaat zal de wederpartij aansprakelijk te stellen, uw totale letselschade bepalen en een schadevergoeding claimen in Enschede. Ook als het ongeval zich in een andere gemeente heeft plaatsgevonden, dan kunt u gebruik maken van de juridische diensten van een letselschade advocaat in Enschede.

Letselschade in Enschede? Neem vrijblijvend contact op: 085 – 877 17 74

Als u in Enschede op zoek gaat naar een letselschade advocaat of een letselschadebureau om uw belangen te behartigen, dan is het van belang dat u let op de kwaliteit van de juridische dienstverlening. Een letselschadebureau of een letselschade advocaat met het keurmerk van het Register Letselschade voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die er in Nederland gesteld worden aan letselschadespecialisten. Letselschadebureau B&O Letselschade is in het bezit van het keurmerk en is daarnaast verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Met de juridische dienstverlening van B&O Letselschade bent u verzekerd van betrouwbare en professionele rechtsbijstand bij letselschade in Enschede.

Schadeposten bij letselschade in Enschede

Bij letselschade na een ongeval in Enschede heeft u altijd meer dan één schadepost. U heeft niet alleen te maken met ziektekosten, schade aan uw voertuig of bezittingen en extra reiskosten, maar u heeft misschien ook hulp in de huishouding nodig omdat u tijdelijk minder mobiel bent. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Enschede zal zorgvuldig een berekening maken van alle kosten die u maakt en nog zal maken in de toekomst als gevolg van het ongeval. Naast concrete kosten van de materiële letselschade kan er ook sprake zijn van immateriële letselschade zoals psychische klachten. Hiervoor zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat smartengeld eisen van de aansprakelijke partij in Enschede.

> Meer over wat te doen na een aanrijding met letselschade

Hieronder vindt u een aantal mogelijke schadeposten bij letselschade:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Loonderving
  • Verlies van no-claim
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over letselschade berekenen

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij letselschadebureau

Bij letselschade na een ongeval kunt u kiezen voor de rechtsbijstand van een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Enschede. Er zijn een aantal verschillen die van invloed kunnen zijn op de keuze die u maakt. Een letselschadebureau hanteert een lager tarief dan een letselschade advocaat en kan hierdoor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen. Door het hogere tarief van een letselschade advocaat loopt u het risico dat de aansprakelijke partij bezwaar maakt tegen de hoge rekening van de rechtsbijstand. Hierdoor kan het gebeuren dat u bij letselschade buiten uw schuld om alsnog een deel van uw rechtsbijstand moet betalen.

> Meer over het verschil tussen een letselschadebureau en een letselschade advocaat

Een letselschade advocaat hanteert een hoger tarief omdat hij, in tegenstelling tot een letselschadebureau, een procedure kan starten en de letselschadezaak aan een rechter kan voorleggen. In Nederland is het echter een zeldzaamheid dat een letselschadezaak met tussenkomst van een rechter wordt afgewikkeld. U kunt in eerste instantie altijd kiezen voor de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van een letselschadebureau. Mocht er een procedure gestart moeten worden naar aanleiding van uw letselschade, dan zal ons letselschadebureau u alsnog doorverwijzen naar een erkende letselschade advocaat in Enschede.

Letselschadebureau B&O Letselschade

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade. Bij letselschade, waarvoor een ander aansprakelijk is, kunnen wij u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen. Neem bij letselschade vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze letselschadejuristen of -experts. Wij komen persoonlijk bij u langs in Enschede om de letselschadezaak met u door te nemen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74