Letselschade advocaat Almelo

Na een ongeval met letselschade heeft u recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij. Indien de wederpartij volledig schuldig is aan uw letselschade, dan is de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Almelo kosteloos.

Naast de schadevergoeding en het smartengeld moet de aansprakelijke partij namelijk ook uw juridische kosten vergoeden. Met de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Almelo hoeft u zich zelf geen zorgen te maken over de juridische afwikkeling van uw letselschade na een ongeval. Een letselschade advocaat bepaalt uw letselschade, berekent eventueel een bedrag aan smartengeld en dient een schadevergoeding in bij de aansprakelijke partij.

Neem vrijblijvend contact op met: 085 – 877 17 74

Ondanks dat u kosteloos gebruik kunt maken van de juridische dienstverlening, van een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Almelo, worden er strenge eisen gesteld aan letselschadespecialisten. In Nederland kunt u een erkend letselschadebureau of letselschade advocaat herkennen aan het Nationaal Keurmerk Letselschade en het lidmaatschap van vakverenigingen. Het Nationaal Keurmerk Letselschade controleert jaarlijks de kwaliteit van de juridische dienstverleners in Nederland en de vakverenigingen zijn medeverantwoordelijk voor de bijscholing van professionals die werkzaam zijn in de letselschade. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is tevens lid van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Letselschade advocaat in Almelo claimt al uw letselschade

Na een bedrijfsongeval, een verkeersongeluk of een ander ongeval heeft u vrijwel altijd te maken met medische nazorg en meerdere schadeposten. Voor alle kosten die u maakt, en nog zal maken in de toekomst, kunt u een schadevergoeding vragen van de aansprakelijke partij. Om er zeker van te zijn dat u geen schadepost over het hoofd ziet, en het risico loop zelf op te draaien voor een aantal schadeposten, kunt u het vaststellen van de totale letselschade overlaten aan ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Almelo.

> Meer over wat doet een letselschadeadvocaat

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Almelo zal voor alle kosten die u maakt, als gevolg van het ongeval, een schadevergoeding claimen. Dit zijn niet alleen de directe kosten zoals ziektekosten, reiskosten en reparatie of vervanging van goederen, maar ook indirecte kosten zoals een klusjesman, een hulp in de huishouding of een waardeloos geworden fitnessabonnement. Als u door het ongeval last hebt van psychische schade, chronische pijnklachten of gederfde levensvreugde, dan wordt hiervoor een bedrag aan smartengeld berekend. Na een ongeval heeft u onder andere te maken met de volgende kostenposten:

  • Smartengeld
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Loonderving

> Meer over een letselschadeclaim indienen

Kies de juiste letselschadespecialist in Almelo

Bij letselschade kunt u kiezen voor de juridische dienstverlening van een letselschade advocaat in Almelo of een letselschadebureau. In beide gevallen kunt u rekenen op professionele rechtsbijstand bij letselschade, maar er zijn een aantal verschillen. Een letselschade advocaat hanteert een hoger tarief dan een letselschadebureau. Dit kan ertoe leiden dat de tegenpartij slechts een deel van uw juridische kosten wil te vergoeden. Dit heeft als gevolg dat u bij letselschade, waarvoor u zelf niet aansprakelijk bent, alsnog een deel van uw rechtsbijstand zelf moet betalen.

Een letselschadebureau hanteert een lager tarief dan een letselschade advocaat en kan u daarom garanderen dat de rechtsbijstand gratis. De reden dat een letselschade advocaat in Almelo een hoger tarief rekent is dat hij, in tegenstelling tot een letselschadebureau, een procedure kan starten. In de praktijk komt het slechts in drie procent van de gevallen voor dat letselschade tot een rechtszaak leidt. Voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij letselschade kunt u dus het beste kiezen voor een letselschadebureau. Als uw letselschadezaak tóch voor de rechter moet komen, dan zal uw letselschadebureau alsnog een letselschade advocaat inschakelen om een procedure te starten.

> Meer over letselschadespecialisten

B&O Letselschade bij letselschade

De letselschadejuristen van B&O Letselschade zijn gespecialiseerd in het claimen van letselschade na ongevallen. Wij hebben jarenlange ervaring in het behartigen van de belangen van slachtoffers met letselschade en bemiddelen, zo nodig, tussen u en uw werkgever of verzekeraar. Neem bij letselschade vrijblijvend contact met ons op voor deskundige rechtsbijstand na een ongeval in Almelo.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74