Letselschade advocaat Dronten

Een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of een ander ongeval met letselschade kan uw leven van het ene op het andere moment behoorlijk op de kop zetten. Zeker als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, vraagt u zich misschien af waarom dit nu juist ú moest overkomen. Als u buiten uw schuld om letselschade heeft opgelopen, dan heeft u recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Dronten. Zo hoeft u zich na een ongeval geen zorgen te maken over de juridische afwikkeling van uw letselschade. Een letselschade advocaat jurist stelt de hoogte vast van alle schadeposten en claimt een schadevergoeding bij de tegenpartij.

Letselschade opgelopen in Dronten? Bel vrijblijvend met: 085 – 877 17 74

Bij letselschade heeft u recht op de juridische hulp van een deskundige en ervaren letselschade expert. Een letselschadebureau of letselschade advocaat in Dronten die aangesloten is bij het Nationaal Keurmerk Letselschade voldoet aan alle kwaliteitseisen die u mag verwachten van een letselschade expert. B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau die het Nationaal Keurmerk Letselschade draagt. Daarnaast zijn wij verbonden aan het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts). Bij B&O Letselschade bent u dus verzekerd van letselschade professionals die altijd handelen in uw belang.

Schadeposten bij letselschade in Dronten

Als gevolg van een ongeval heeft u veel kosten waarvan u misschien niet eens weet dat u er een schadevergoeding voor kunt krijgen. Naast uw ziektekosten en de schade aan uw bezittingen kunt u ook een schadevergoeding vragen voor een hulp in de huishouding en misgelopen inkomsten. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Dronten stelt alle schadeposten vast die het gevolg zijn van een ongeval. Als u psychische schade heeft overgehouden aan het ongeval dan kunt u ook smartengeld eisen van de aansprakelijke partij.

> Meer over wat te doen na een ongeval

Veelvoorkomende schadeposten bij letselschade na een ongeval zijn:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Loonderving
  • Verlies van no-claim
  • Smartengeld

> Meer over schadeposten letselschade na een ongeval

Verschil tussen letselschadebureau en letselschade advocaat

Als u in Dronten op zoek gaat naar juridische hulp bij letselschade, dan kunt u kiezen voor de rechtsbijstand van een letselschadebureau of een letselschade advocaat. Hoewel beide letselschade experts u kunnen helpen bij de afwikkeling van uw letselschadezaak, zijn er een aantal verschillen. Ten eerste kan een letselschade advocaat uw zaak voorleggen aan een rechter. De letselschadejuristen van een letselschadebureau zijn hiertoe niet bevoegd. Ten tweede is de rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Dronten duurder dan die van een letselschadebureau.

> Meer over verschil tussen letselschadebureau en letselschade advocaat Dronten

Aangezien in Nederland ongeveer 3 procent van de letselschadezaken voor de rechter komen, is het vrijwel nooit noodzakelijk om direct een letselschade advocaat in te schakelen. Of er een procedure gestart moet worden tegen de aansprakelijke partij blijkt pas in een later stadium van uw letselschadezaak. Een letselschadebureau hanteert een lager uurtarief waardoor u verzekerd bent van gratis rechtsbijstand als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Door direct een letselschade advocaat in Dronten in te schakelen, loopt u het risico om zelf voor een deel van de juridische kosten op te draaien.

B&O Letselschade

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau en draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade. Bij letselschade na een ongeval in Dronten verzorgen wij, indien nodig, een aansprakelijkheidsonderzoek, stellen uw schadeposten vast en claimen schadevergoeding bij de aansprakelijke partij. Mocht er een rechtszaak nodig zijn naar aanleiding van uw letselschade, dan schakelen wij een letselschade advocaat voor u in. Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is onze rechtsbijstand gegarandeerd gratis. Neem bij letselschade in Dronten vrijblijvend contact met ons op voor juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74