Letselschade advocaat Drenthe

Heeft u na een auto-ongeluk, een bedrijfsongeval of een ander ongeval letselschade opgelopen en bent u op zoek naar juridische hulp? Dan kunt u een letselschade advocaat of jurist in Drenthe inschakelen om u te helpen bij het berekenen van de schadevergoeding en het claimen van uw letselschade. Rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Drenthe is in de meeste gevallen gratis als de wederpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Met de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist vergroot u de kans aanzienlijk om maximale schadevergoeding te ontvangen voor uw letselschade.

Letselschade in Drenthe? Bel vrijblijvend met: 085 – 877 17 74

Om er zeker van te zijn dat u wordt geholpen door een deskundig en ervaren letselschadebureau of letselschade advocaat in Drenthe, is het verstandig om erop te letten dat uw juridisch dienstverlener het Nationaal Keurmerk Letselschade draagt. Alle letselschade experts die verbonden zijn aan dit keurmerk worden jaarlijks gecontroleerd op een groot aantal kwaliteitseisen zoals deskundigheid en onafhankelijkheid. B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is tevens aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Aansprakelijkheid bij letselschade

Voordat ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Drenthe een schadeclaim indient, wordt bepaald wie er aansprakelijk is voor uw letselschade. Het is ook mogelijk dat er meerdere partijen, waaronder uzelf, voor een deel aansprakelijk zijn. Wij kunnen een aansprakelijkheidsonderzoek verrichten om te bepalen wie er in welke mate aansprakelijk is voor uw letselschade. Bij het bepalen van de aansprakelijkheid komt veel ervaring en kennis kijken. In veel situaties is het wettelijk bepaald wie er aansprakelijk is voor uw letselschade.

Als u letselschade heeft opgelopen door een bedrijfsongeval, dan is uw werkgever meestal aansprakelijk. Ook als het ongeval gedeeltelijk of geheel aan uzelf te wijten is, heeft u meestal recht op een schadevergoeding van uw werkgever. Bij verkeersongevallen draagt de wet ook een aantal handvatten aan om het vraagstuk van aansprakelijkheid te beantwoorden. Zo is bij een kop-staartbotsing met twee auto’s de achterste auto aansprakelijk voor de letselschade van de voorste automobilist en zijn voetgangers en fietsers altijd voor maximaal 50% aansprakelijk na een ongeval met een motorvoertuig.

> Meer over aansprakelijkheid bij aanrijding

Schadeposten bij letselschade in Drenthe

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Drenthe helpt u bij het bepalen van alle schadeposten die het gevolg zijn van het ongeval. Ons doel is altijd om alle extra kosten die u heeft gemaakt en in de toekomst nog zult maken door het ongeval te claimen bij de aansprakelijke partij. Als u moet worden opgenomen in het ziekenhuis en een herstelperiode nodig heeft, dan claimen wij onder andere uw eigen risico van uw ziektekostenverzekering, de kosten van uw ziekenhuisopname en de misgelopen inkomsten doordat u niet kunt werken. Bij blijvende invaliditeit schatten wij tevens nauwkeurig in hoeveel inkomen u tot uw pensioen misloopt als gevolg van het ongeval en voegen deze als schadepost loonderving toe aan de schadevergoeding. Een aantal voorbeelden van letselschadeposten die ons letselschadebureau of een letselschade advocaat voor u kunnen claimen zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld
  • Honorarium letselschadebureau of letselschade advocaat

> Meer over berekenen hoogte letselschade

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand in Drenthe

Ons letselschadebureau kan u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand in Drenthe bieden als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Het is goed om te weten dat een letselschade advocaat u deze garantie meestal niet kan aanbieden. De reden hiervoor is het verschil in uurtarief. Een letselschade advocaat in Drenthe rekent een hoger uurtarief omdat hij uw letselschadezaak aan een rechter kan voorleggen. Aangezien dit vrijwel nooit nodig is, zelfs in minder dan 5 procent van de letselschadegevallen, kunt u het beste kiezen voor de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van ons letselschadebureau. Mocht het noodzakelijk zijn, dan dragen wij alsnog de zaak over aan een letselschade advocaat om een procedure te starten tegen de aansprakelijke partij in Drenthe.

> Meer over letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade

B&O Letselschade

Bij B&O Letselschade worden uw belangen behartigd door ervaren en deskundige letselschadejuristen en -experts die uw belang als hoogste prioriteit hebben. Neem voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij letselschade in Drenthe vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke afspraak bij u thuis.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74