Letselschade advocaat Den Helder

Na een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een ander ongeval met letselschade heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist als een andere partij schuldig is aan het ongeval. Naast een schadevergoeding en smartengeld is de aansprakelijke partij namelijk ook wettelijk verplicht om de kosten van uw rechtsbijstand te betalen. Een letselschade advocaat of jurist in Den Helder heeft de kennis en de kunde in huis om een aansprakelijkheidsonderzoek te verrichten, uw letselschade te bepalen en de maximale schadevergoeding te claimen.

Neem bij letselschade in Den Helder vrijblijvend contact op: 085 – 877 17 74

Om er zeker van te zijn dat u te maken heeft met een erkend letselschadebureau of letselschade advocaat in Den Helder is het verstandig om te letten op het Nationaal Keurmerk Letselschade. Een letselschadespecialist die het keurmerk draagt voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Daardoor weet u als slachtoffer van letselschade dat u in deskundige handen bent en u zich geen zorgen hoeft te maken over de juridische afwikkeling van uw letselschadezaak. B&O Letselschade is in het bezit van het Nationaal Keurmerk Letselschade en tevens verbonden aan het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts).

Letselschade advocaat claimt schadevergoeding

Na een ongeval kunt u uw letselschade laten claimen door ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Den Helder. Alvorens de letselschade te claimen zal moeten worden vastgesteld waaruit de letselschade precies bestaat. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat zal naar aanleiding van het ongeval zorgvuldig berekenen welke kosten u maakt en in de toekomst nog zult maken door het ongeval. Ook het inkomen dat u misloopt, doordat u een periode niet kunt werken, minder moet gaan werken of arbeidsongeschikt bent geraakt, wordt meegenomen in de berekening. Daarnaast heeft u recht op smartengeld als er sprake is van psychische schade of gederfde levensvreugde door het ongeval. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Den Helder berekent het smartengeld aan de hand van factoren als ernst van het letsel, leeftijd en eerdere rechterlijke uitspraken. Voorbeelden van schadeposten bij letselschade zijn:

  • Verlies van no-claim
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Loonderving
  • Smartengeld

> Meer over schadevergoeding claimen

Rechtszaak naar aanleiding van letselschade

Als u buiten uw schuld om letselschade heeft opgelopen na een ongeval, dan zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Den Helder zich in eerste instantie direct richten tot de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar. In de meeste gevallen komen de partijen er onderling uit en zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat uw schadevergoeding direct claimen bij de aansprakelijke partij. In ongeveer 3 procent van de letselschadegevallen in Nederland is het nodig om een rechtszaak aan te spannen tegen de wederpartij. Reden hiervoor kan zijn dat de aansprakelijke partij de letselschade niet erkent, onschuldig beweert te zijn of niet akkoord gaat met de hoogte van de schadevergoeding.

Om een rechtszaak aan te spannen is het noodzakelijk dat u een letselschade advocaat inschakelt, aangezien een letselschadebureau hiertoe niet bevoegd is. U kunt bij letselschade echter altijd ons letselschadebureau inschakelen, aangezien wij een letselschade advocaat aandragen in het zeldzame geval dat het nodig is.

> Meer over inschakelen letselschade advocaat

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand in Den Helder

Het voordeel om bij letselschade in Den Helder ons letselschadebureau in te schakelen is dat wij,  in tegenstelling tot een letselschade advocaat, u kunnen garanderen dat onze rechtsbijstand gratis is als iemand anders aansprakelijk is. De hogere kosten van een letselschade advocaat brengt namelijk het risico met zich mee dat de wederpartij bezwaar maakt tegen de hoge rekening zodat u alsnog met een deel van de juridische kosten wordt opgezadeld.

> Meer over kosten letselschade advocaat

B&O Letselschade

De letselschade experts van B&O Letselschade hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschadezaken en het claimen van schadevergoeding en smartengeld bij. Wij opereren landelijk en komen persoonlijk bij u langs in Den Helder om u juridisch bij te staan tijdens uw letselschadezaak totdat u de schadevergoeding en het smartengeld heeft ontvangen waar u recht op heeft. Neem vandaag nog contact met ons op als u letselschade heeft opgelopen in Den Helder.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74