Gebroken been door ongeval kinderdagverblijf

Een moeder brengt aan het begin van haar werkdag haar vierjarige zoontje naar het kinderdagverblijf. Om 10.00 uur wordt zij gebeld door een medewerker van het kinderdagverblijf en krijgt te horen dat haar zoontje zijn rechter bovenbeen heeft gebroken. Wat er gebeurd is blijft onduidelijk.

De aangesproken verzekeraar weigert eerst aansprakelijkheid te erkennen, maar is uiteindelijk gevoelig voor de stelling van B&O Letselschade dat het kinderdagverblijf in beginsel altijd verantwoordelijk is voor de veiligheid van de aan haar zorg toevertrouwde (jonge en dus kwetsbare) kinderen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74