Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Armletsel

U heeft door een arbeidsongeluk armletsel opgelopen. Volgens uw arts is het mogelijk dat u door het arbeidsongeluk te maken krijgt met langdurige bewegingsbeperking. Dat betekent dat u met een flinke schadepost kunt komen te zitten. Met een letselschade jurist van B&O Letselschade kunt u rekenen op een correcte afwikkeling van uw letselschade. Wij garanderen een professionele behandeling van uw letselschadezaak. B&O Letselschade zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.
Bel 085 – 877 17 74 of maak gebruik van het contactformulier om te laten bekijken of u recht heeft op kosteloze rechtsbijstand.

Passende schadevergoeding bij armletsel

Het armletsel dat u heeft opgelopen, zorgt voor flinke hinder. U moet minder werken, u heeft hulp in de huishouding moeten regelen en voor een ritje naar de specialist in het ziekenhuis neemt u een taxi. Al deze kosten en gemiste inkomsten zijn het gevolg van uw armletsel. U lijdt hierdoor schade en dat is niet uw eigen schuld. De aansprakelijke partij voor dit ongeluk zal u daarvoor moeten compenseren. Ons letselschadebureau kan u hierbij van dienst zijn. Een schadeletsel expert loodst u door het juridische bos teneinde een passende schadevergoeding voor u te realiseren.

Deskundige hulp van letselschadejurist

Het valt niet mee om uw recht te krijgen wanneer u slachtoffer bent van een bedrijfs- of verkeersongeval. Een gebroken arm bijvoorbeeld, kan uw dagelijkse bezigheden behoorlijk belemmeren en het betekent dat u voor kortere of langere tijd arbeidsongeschikt bent. In het gunstigste geval geneest uw armbreuk volledig, maar in een enkel geval kunnen klachten chronisch worden. Posttraumatische dystrofie is een complicatie die na een letsel aan een arm kan ontstaan. Functieverlies en invaliditeit kunnen het gevolg zijn.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen