Letselschade advocaat Heerenveen

Deelnemen aan het verkeer, werken in de bouw op hoge steigers of een vriendschappelijke voetbalwedstrijd in het weekend, het zijn allemaal situaties waarbij u letselschade kunt oplopen als er iets misgaat. Als iemand anders uw letselschade heeft veroorzaakt, dan kunt u hem of haar aansprakelijk stellen en een vergoeding eisen. U kunt hiervoor kosteloos gebruik maken van de juridische dienstverlening van een letselschade advocaat of jurist in Heerenveen. De aansprakelijke partij dient namelijk naast bijvoorbeeld uw medische kosten, ook uw rechtsbijstand te vergoeden. Een letselschade advocaat of jurist stelt de tegenpartij officieel aansprakelijk, inventariseert alle schadeposten van uw letselschade en claimt ten slotte de schadevergoeding.

Letselschade in Heerenveen? Neem contact op met: 085 – 877 17 74

Bij letselschade in Heerenveen schakelt u een erkend letselschadebureau of letselschade advocaat in om er zeker van te zijn dat u te maken heeft met ervaren professionals. Een erkend letselschadebureau of letselschade advocaat is te herkennen aan het keurmerk van het Register Letselschade. Het keurmerk controleert jaarlijks of de aangesloten letselschade experts voldoen aan de strenge eisen die er in Nederland aan hen gesteld worden. B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau dat aangesloten is bij het keurmerk van het Register Letselschade, het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Bij letselschade in Heerenveen wordt u bij B&O Letselschade geholpen door deskundige en ervaren letselschadejuristen en -experts die persoonlijk betrokken zijn bij uw letselschadezaak.

Letselschade claimen in Heerenveen

Bij letselschade in Heerenveen kunt u alle kosten vergoed krijgen die het gevolg zijn van het ongeval. Als de tegenpartij volledig aansprakelijk wordt gesteld, dan krijgt u 100% van de kosten vergoed en is uw rechtsbijstand van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat gratis. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Heerenveen bepaalt nauwkeurig uit welke schadeposten uw letselschade bestaat en claimt de letselschade bij de tegenpartij. Uw schadevergoeding bestaat uit onder andere schade aan uw voertuig, ziektekosten en hulp in de huishouding. Als u last krijgt van psychische klachten of als uw levenskwaliteit achteruit is gegaan door het ongeval, dan eist ons letselschadebureau of een letselschade advocaat ook smartengeld van de aansprakelijke partij.

> Meer over aansprakelijkheid tegenpartij

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende schadeposten bij letselschade:

  • Loonderving
  • Smartengeld
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim

Gratis rechtsbijstand bij letselschade in Heerenveen

Bij letselschade is de aansprakelijke partij verplicht om uw juridische kosten te vergoeden. Hierbij geldt echter wel een redelijkheidsprincipe. Dat wil zeggen dat de kosten van uw rechtsbijstand niet excessief hoog mogen zijn en marktconform. Een letselschade advocaat is gespecialiseerd in het aanspannen van een rechtszaak tegen de aansprakelijke partij. Hierdoor is het uurtarief van een letselschade advocaat hoger dan dat van een letselschadebureau. Een letselschadebureau wikkelt letselschadezaken af zonder tussenkomst van een rechter. Doordat in Nederland slechts 3 procent van de letselschadezaken voor de rechter komen, wordt de rekening van een letselschade advocaat niet altijd geaccepteerd door de wederpartij. U loopt het risico dat u een deel van de juridische kosten zelf moet betalen. Ons letselschadebureau hanteert een lager tarief en kan u hierdoor gegarandeerd gratis rechtsbijstand verlenen. Mocht blijken dat we er niet uitkomen met de tegenpartij, dan schakelen we alsnog een letselschade advocaat voor u in om een rechtszaak te starten.

> Meer over advocaat letselschade

B&O Letselschade helpt bij letselschade

Met de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van B&O Letselschade profiteert u van eersteklas rechtsbijstand zonder dat u achteraf een rekening voorgeschoteld krijgt als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. U wordt geholpen door bedreven en persoonlijk betrokken letselschadejuristen en -experts die uw belang voorop stellen. Neem bij letselschade in Heerenveen vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74