Letselschade advocaat Drachten

Als u letselschade heeft opgelopen na een ongeval, dan zit u plotseling met veel kosten opgezadeld. Als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, dan kunt u kosteloos een letselschade advocaat in Drachten inschakelen om een schadevergoeding te claimen. Om gebruik te maken van rechtsbijstand is het overigens niet van belang waar u letselschade heeft opgelopen of waar de aansprakelijke partij woonachtig is. Een letselschade advocaat of jurist regelt alle juridische zaken rondom uw letselschade vanuit Drachten zodat u zelf alle aandacht kunt richten op een spoedig herstel.

Letselschade in Drachten? Bel vrijblijvend 085 – 877 17 74

Om consumenten inzicht te geven in de kwaliteit van letselschade experts in Nederland, is het keurmerk van het Register Letselschade opgericht. Als u uw rechtsbijstand afneemt bij een letselschadebureau of letselschade advocaat die het keurmerk draagt, dan weet u zeker dat de juridische dienstverlening voldoet aan strenge kwaliteitseisen. De kwaliteit van letselschadebureau B&O Letselschade is gewaarborgd door zijn verbondenheid aan het keurmerk van het Register Letselschade, het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Schadeposten bij letselschade in Drachten

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Drachten helpt u met het vaststellen van alle schadeposten na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of een ander ongeval. U heeft namelijk niet alleen recht op een vergoeding voor uw ziektekosten, beschadigde bezittingen en reiskosten, maar wij zorgen er ook voor dat u gecompenseerd wordt voor de kosten van een hulp in de huishouding, een klusjesman en loonderving. Voor de geleden psychische schade naar aanleiding van een ongeval kunt u een bedrag aan smartengeld ontvangen. Het bepalen van smartengeld is een ingewikkelde klus die veel juridische en medische kennis vereist.

> Meer over voorbeelden letselschade bedragen

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Drachten heeft de kennis en ervaring in huis om, naast de schadevergoeding voor uw materiële letselschade, smartengeld te berekenen voor uw immateriële letselschade. Een aantal schadeposten, waar u na een ongeval mee te maken krijgt, zijn:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Honorarium letselschadebureau of letselschade advocaat
  • Smartengeld

Komt er een rechtszaak?

In ongeveer 97% van de letselschadegevallen in Nederland is het niet nodig om een procedure te starten tegen de aansprakelijke partij. Dit betekent dat u vrijwel altijd kunt kiezen voor de rechtsbijstand van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Drachten. In het geval van een rechtszaak naar aanleiding van uw letselschade is het namelijk onvermijdelijk om een letselschade advocaat in te schakelen. Alleen een letselschade advocaat is bevoegd om een rechtszaak aan te spannen. Als uw letselschadezaak in behandeling is bij ons letselschadebureau, dan betekent dit overigens niet dat een rechtszaak uitgesloten is. Indien nodig, dragen wij uw letselschadezaak over aan een letselschade advocaat in Drachten zodat u altijd optimaal juridisch wordt bijgestaan bij letselschade.

> Meer over wat en letselschade advocaat doet in een letselschadezaak

Is mijn rechtsbijstand altijd gratis?

Uw rechtsbijstand is bij ons letselschadebureau gegarandeerd gratis als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Als u gedeeltelijk aansprakelijk bent voor uw eigen letselschade, dan moet u misschien een deel van de rechtsbijstand zelf betalen. Een letselschade advocaat rekent een hoger uurtarief, waardoor u altijd het risico loopt een deel van uw rechtsbijstand te moeten betalen. Ook als de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade. Een letselschadebureau kan vooraf inschatten wie aansprakelijk is voor het ongeval en op basis daarvan kosteloze rechtsbijstand garanderen.

>Meer over wanneer letselschade advocaat in Drachten inschakelen

B&O Letselschade

De letselschadejuristen en -experts van B&O Letselschade staan altijd voor u klaar bij letselschade na een ongeval in Drachten. Met onze juridische dienstverlening hoeft u zich zelf niet bezig te houden met complexe juridische procedures en regelgeving. Wij doen een aansprakelijkheidsonderzoek, stellen de hoogte van uw schadevergoeding vast en claimen uw letselschade bij de aansprakelijke partij. Neem bij letselschade in Drachten contact met ons op en wij komen persoonlijk bij u thuis om u te helpen bij het afwikkelen van uw letselschadezaak.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74