Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Oogletsel

Oogletsel door een ongeval kan vervelende gevolgen hebben. Het zicht kan minder worden of in het ergste geval kunt u zelfs blind raken. Het oplopen van oogletsel kan voor het slachtoffer en zijn of haar naasten een ingrijpende ervaring zijn. U kunt geconfronteerd worden met ernstige beperkingen en uw dromen in rook zien opgaan.

Hulp bij oogletsel als gevolg van een ongeval

Heeft u als gevolg van een bedrijfsongeval of verkeersongeval oogletsel opgelopen en is een ander hiervoor aansprakelijk? In dat geval kunt u bij letselschadebureau B&O Letselschade terecht. Indien een ander aansprakelijk is voor het oplopen van uw oogletsel, kunnen wij u veelal kosteloos bijstaan. Onze kosten worden namelijk verhaald op de verantwoordelijke partij (of diens verzekeraar). Wij streven er naar om voor onze cliënten de maximale letselschadevergoeding op de aansprakelijke partij te verhalen en de cliënt zo goed mogelijk te begeleiden bij het herstel van de klachten en/of beperkingen bij oogletsel.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen