Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 268 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschadebureau met keurmerk

U bent op zoek naar een betrouwbaar letselschadebureau dat uw schade kan verhalen op de aansprakelijke partij. Op internet vindt u verschillende belangenbehartigers, waardoor het lastig kiezen is. Om de keuze voor het juiste letselschadebureau makkelijker te maken, is het keurmerk van het Register Letselschade in het leven geroepen. Alleen letselschadebureaus die aan hoge eisen voldoen, krijgen het keurmerk.

Wat is het keurmerk van het Register Letselschade?

Het keurmerk van het Register Letselschade wordt verleend door de Letselschade Raad. Dit is een onafhankelijk keurmerkinstituut voor de letselschadebranche. Om het keurmerk te krijgen moet voldaan worden aan hoge kwaliteitsnormen op het gebied van deskundigheid, transparantie en communicatie. Denk aan het vereiste opleidingsniveau van de behandelaar, de financiële huishouding van het kantoor, afspraken over betalingswijze en de manier waarop wordt gecommuniceerd.

De stichting toetst regelmatig of de keurmerkhoudende kantoren nog voldoen aan alle eisen. Zo maakt het keurmerk van het Register Letselschade kwaliteit herkenbaar.

Welke letselschadebureaus hebben het keurmerk?

In de meeste gevallen is iemand anders aansprakelijk voor het letsel bij het slachtoffer, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval, ongeval met een dier of een ongeval door een gebrekkig product. Een letselschadespecialist helpt u bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke tegenpartij. Kantoren die in het bezit zijn van het keurmerk van het Register Letselschade bieden kwalitatieve juridische bijstand aan slachtoffers met letselschade. U herkent de kantoren aan het keurmerklogo.

Wat doet een letselschadespecialist?

Doordat wij in het bezit zijn van het keurmerk van het Register Letselschade weet u zeker dat onze dienstverlening transparant en van hoge kwaliteit is. Maar wat doen wij nu precies?

95% van alle letselschadezaken wordt buiten de rechter om geregeld. Onze dienstverlening bestaat dan ook voornamelijk uit het zo volledig mogelijk inventariseren en onderbouwen van het letsel en de schade, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij (vaak een verzekeraar) en het bewaken van de voortgang van uw zaak.

Voor het opstellen van medische rapporten en het uitvoeren van ingewikkelde berekeningen beschikken wij over een uitgebreid netwerk met specialisten. Uw belangen staan altijd voorop. Mocht het nodig zijn tóch een rechtszaak te voeren, dan kunt u gebruikmaken van één van de gespecialiseerde letselschadeadvocaten uit ons netwerk.

Landelijke dekking

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Voor het eerste gesprek bezoeken wij u graag thuis. U hoeft de deur niet uit en kunt in uw eigen omgeving uw verhaal doen. Daarbij beschikken we over verschillende overlegruimtes door het hele land, dus ook bij u in de buurt. Erg handig voor een overleg met meerdere personen, zoals met de tegenpartij.

Waarschijnlijk denkt u dat hoge kwaliteit gelijk staat aan hoge kosten. Gelukkig is dat bij ons niet het geval. Indien een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, zal deze óók uw kosten voor rechtsbijstand moeten vergoeden. Dit betekent dat onze diensten u niets kosten, de rekening gaat rechtstreeks naar de tegenpartij.

Meer weten?

Wilt u of u een zaak hebt en recht hebt op gratis bijstand van onze letselschadespecialisten? Vul dan vrijblijvend de letselschadecheck in of bel 085 8771 774
.

Letselschadejurist en eigenaar B&O Letselschade

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen