Voetletsel

Wie er aansprakelijk is in een letselschadezaak is niet altijd even helder. Iemand die voetletsel oploopt doordat een ander niet oplet of onzorgvuldig is, zal deze verantwoordelijke persoon of instantie aansprakelijk moeten stellen. Een letselschade expert van B&O Letselschade zal uw letselschadezaak zorgvuldig onderzoeken om de aansprakelijkheid helder te krijgen. Wanneer dit duidelijk is, kan de zaak worden opgestart. Een letselschade specialist van B&O Letselschade is betrokken en gedreven belangenbehartiger. Wij maken ons hard voor uw belangen!

Is een ander aansprakelijk? Dan kunnen wij u gratis bijstaan.
Direct persoonlijk advies? Bel 085 – 877 17 74 of vul het contactformulier in.

Voetletsel na bedrijfsongeval heftruck

Het werken met een heftruck is niet zonder risico’s. Elk jaar vinden er 200 bedrijfsongevallen plaats waarbij een heftruck is betrokken. En bij de helft van deze ongelukken loopt het slachtoffer voetletsel op. Een groot deel van dit letsel is het gevolg van het overrijden van de voet en tenen. De arbeidsinspectie concludeert dat een gebroken voet voorkomen kan worden door het dragen van veiligheidsschoenen. De werkgever moet erop toezien dat een heftruckchauffeur deze draagt. Het voorkomen van voetletsel door een arbeidsongeluk is in ieders belang.

Blijvende invaliditeit na voetletsel

Een letselschade advocaat is meestal bereidt uw letselschadezaak kosteloos te beoordelen. U heeft voetletsel opgelopen na een verkeersongeval. Kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade? Hoe wordt een letselschadeberekening samengesteld? Al dit soort vragen kunt u voorleggen aan een letselschade advocaat. Wanneer uw gebroken voet uiteindelijk blijvende invaliditeit oplevert, is het verstandig al uw kosten en uw loonschade te verhalen op de aansprakelijke partij. Uw financiële toekomst is dan in ieder geval veilig gesteld. Een letselschade expert van B&O Letselschade begeleidt u tot het moment dat uw schadevergoeding wordt uitgekeerd.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74