Second opinion in een letselschadezaak. Bij twijfel; doen!

Voordat een ongeval gebeurt, denk nauwelijks iemand na over de gevolgen hiervan. Gebeurt dat toch, dan blijkt vaak hoe ingewikkeld het is om je recht te krijgen. Bent u slachtoffer van letselschade en heeft u twijfels over de deskundigheid van uw belangenbehartiger? Soms is het dan raadzaam om een second opinion te laten uitvoeren.

Letselschadebureau B&O Letselschade heeft specialisten in dienst die veel ervaring hebben met het behandelen van letselschadezaken. Een second opinion kan betekenen dat uw belangen in de toekomst beter worden behartigd dan tot nu toe. Het resultaat kan een tevredenstellende schadevergoeding zijn.

Ontevredenheid behandeling letselschade leidt tot second opinion

U bent lichamelijk nog lang niet de oude, maar sinds uw ongeval maakt u zich vooral veel zorgen over de wijze waarop uw letselschade expert uw belangen behartigt. Een andere letselschade expert of letseljurist kan u wellicht meer inzicht verschaffen over de voortgang. In de meeste gevallen kunt u vrijblijvend een second opinion laten uitvoeren. Een second opinion is verstandig indien u niet tevreden bent over de gang van zaken rondom uw letselschadezaak, over het afwikkelingsvoorstel dat uw huidige letselschade specialist heeft voorgesteld of over de gebrekkige communicatie met uw letselschade expert of letsel advocaat.

Vrijblijvende second opinion B&O Letselschade

Een ongeval met letselschade heeft ingrijpende gevolgen. U gaat ervan uit dat uw letselschade claim op een professionele manier en met volledige inzet wordt behandeld. Indien u denkt dat dit niet het geval is, kunt u bij B&O Letselschade een second opinion aanvragen. Als uit de second opinion blijkt dat B&O Letselschade meer voor u kan betekenen bij het claimen van uw schade én onze persoonlijke aanpak u aanspreekt, dan kunt u gratis naar ons kantoor overstappen. Een second opinion omvat ondermeer het onderzoek binnen een dossier, het checken van aannames en het toetsen van de juridische adviezen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74