Schaderegelaar letselschade

In het kort

  • Een schaderegelaar letselschade helpt u bij het regelen van uw schadevergoeding.
  • De schaderegelaar neemt u al het werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw herstel. En bij aansprakelijkheid van de tegenpartij is onze hulp voor u gratis.
  • Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of doe de letselschadetest.
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Op slachtoffers van ongevallen komt nogal wat af. Zeker wanneer er sprake is van (zeer) ernstige letselschade, wordt het vaak een onrustige periode. Het medische circuit heeft al snel geen geheimen meer voor u; u loopt ziekenhuis in en uit. Een schaderegelaar voor uw letselschade is dan een uitkomst. U bent immers fulltime bezig met uw herstel, en alle juridische aspecten kunt u overlaten aan deze schaderegelaar. Deze specialist neemt u een hoop ballast uit handen en behartigt al uw belangen met betrekking tot de afwikkeling van uw letselschade.

Wat doet een schaderegelaar?

Een schaderegelaar handelt schade af. Dit kan aan de kant van zowel de veroorzaker als het slachtoffer zijn. In het geval van letselschade is er een schaderegelaar aan de kant van de aansprakelijke partij, maar ook aan uw kant als slachtoffer. De letselschadespecialisten van B&O Letselschade zijn schaderegelaars die opkomen voor uw belangen. Zij brengen eerst een bezoek bij u aan huis om uw letselschadezaak te bespreken. vervolgens wordt bewijsmateriaal verzameld en de tegenpartij aansprakelijk gesteld. Na de aansprakelijkstelling berekent uw schaderegelaar het letselschade bedrag en wordt de letselschade geclaimd.

Uw schaderegelaar zal alle contact onderhouden met de schaderegelaar van de verzekering, waardoor u zich kunt richten op uw herstel.

Gratis juridische bijstand van een schaderegelaar van B&O Letselschade

Na het oplopen van letselschade is het fijn om een schaderegelaar in te zetten die u al het juridische werk uit handen neemt. En in bijna alle gevallen is dat voor u gratis. Het is namelijk bij wet geregeld dat de aansprakelijke partij de kosten voor rechtsbijstand moet vergoeden. Onze letselschadejuristen dienen de kosten voor hun werk dus in bij de aansprakelijke partij. Enkel in sommige gevallen, zoals bij gedeelde aansprakelijkheid, kunnen er voor u ook kosten aan verbonden zijn. Uiteraard geven wij dat in zulke gevallen duidelijk en van te voren aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u meer informatie over hoe onze letselschadejuristen u kunnen bijstaan als schaderegelaar voor uw letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie, of doe de letselschadetest om te zien of u recht heet op gratis rechtsbijstand.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74