Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 262 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Materiële schade

In het kort

  • Als er materiële schade ontstaat omdat iemand een ongeluk veroorzaakt waaraan u letsel overhoudt, gaat u er wellicht van uit dat deze letselschade wordt vergoed. Echter eerst moet aansprakelijkheid worden erkend
  • De letselschade-juristen van B&O Letselschade staan u kosteloos bij indien de andere partij aansprakelijk kan worden gesteld voor uw letselschade
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Gezondheid is onbetaalbaar. Maar wanneer u een ongeluk overkomt door de schuld van iemand anders, kan het betekenen dat u naast lichamelijke schade, ook flink wat materiële schade oploopt. Denk bijvoorbeeld aan kosten die u maakt omdat u zelf niet in staat bent om uw huishouden te runnen. Of omdat u op uw werk een promotie mist ten gevolge van uw letsel. Materiële schade die u niet gehad zou hebben zonder het ongeluk. Maar ook materiële schade op de lange termijn, zoals bijvoorbeeld minder pensioen, is te verhalen op de veroorzaker.

Vergoeding materiële schade gaat niet vanzelf

In principe is materiële schade te vergoeden. Wanneer er materiële schade ontstaat omdat iemand een ongeluk veroorzaakt waaraan u letsel overhoudt, gaat u er wellicht van uit dat deze letselschade wordt vergoed. Maar dat kan een lastige zaak zijn. Allereerst moet u met feiten en verklaringen komen waardoor het aannemelijk wordt dat deze persoon aansprakelijk is voor de materiële schade die hij veroorzaakte. Deze aansprakelijkheid moet worden erkend, en pas dan komt het hoofdstuk van de schadevergoeding aan bod.

B&O Letselschade neemt zorg over materiële schade uit handen

Juist wanneer u denkt dat uw letselschadezaak zo klaar is als een klontje, blijkt de tegenpartij, meestal vertegenwoordigd door een verzekeringsmaatschappij, dat heel anders te zien. De materiële schade die u heeft opgelopen, wil men niet zondermeer vergoeden. Met B&O Letselschade kiest u voor een sterke juridische partner die er alles aan doet uw materiële schade zoveel mogelijk te beperken. Een letselschade specialist van B&O Letselschade neemt u een grote zorg uit handen zodat u zich kunt richten op herstel van uw letsel die de weg terug naar de arbeidsmarkt mogelijk maakt.

Letselschadejurist en eigenaar B&O Letselschade

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen