Letselschaderegeling

Letselschaderegeling in goede handen bij letselschade expert

Sinds uw verkeersongeluk werkt u hard aan uw herstel en aan de weg terug in de maatschappij. Al deze inspanningen en kosten zijn door schuld van iemand anders veroorzaakt. Een letselschaderegeling zorgt ervoor dat de aansprakelijke partij deze kosten gaat betalen. Zelf uw letselschade claimen en afhandelen is niet verstandig. Los van de specialistische juridische kennis die nodig is om een letselschaderegeling te krijgen, is een slachtoffer meestal emotioneel te veel betrokken bij zijn eigen zaak. Het afwikkelen van uw letselschaderegeling is in goede handen bij een letselschade expert.

Standaard letselschaderegeling bestaat niet

Er bestaat geen standaard letselschaderegeling. Ieder geval van letselschade is uniek en zeer persoonlijk. Het is op voorhand voor een letselschaderegelaar dan ook niet in te schatten hoe hoog een letselschaderegeling zal worden. Het ene slachtoffer lijdt meer onder bepaalde lichamelijke beperkingen, dan een ander. Een fanatiek sporter die zijn favoriete sport nooit meer kan uitoefenen door letselschade, zal meer immateriële schade lijden dan iemand die, ook voor het ongeluk, nooit sportte.

B&O Letselschade neemt rompslomp letselschaderegeling uit handen

Letselschadebureau B&O Letselschade begeleidt u graag met het opstellen van een passende letselschaderegeling. Juist in de tijd kort na het ontstaan van letselschade, heeft u behoefte aan steun en aan een letselschade expert die in een voor u begrijpelijke taal spreekt. Het hele traject van een letselschaderegeling is doorspekt met juridisch taalgebruik dat voor de meeste mensen moeilijk te volgen is. B&O Letselschade neemt u de rompslomp van de afwikkeling van uw letselschaderegeling uit handen. U mag erop rekenen dat uw belangen op de best mogelijke manier worden behartigd.

Letselschaderegeling vergoedt veel kosten en leed

Er gaat soms wat tijd overheen voordat u zich realiseert wat de gevolgen van uw letselschade zijn. Een letselschaderegeling kan deze gevolgen, financieel gezien, zoveel mogelijk beperken. Alle kosten die voortvloeien uit uw herstelperiode zullen op de aansprakelijk gestelde partij worden verhaald. Een letselschadevergoeding zorgt ervoor dat onverzekerde ziektekosten, hulp- en verplegingskosten, inkomensverlies, verminderde pensioenopbouw en smartengeld niet op u afgewenteld worden. Ook de juridische kosten worden betaald door de aansprakelijke partij, waardoor onze dienstverlening u niets kost!

Neem voor gratis & vrijblijvend advies contact met ons op via 085 – 877 17 74 of het contactformulier.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74