Letselschadekantoor B&O Letselschade

Het inschakelen van juridische hulp na een ongeval blijkt voor veel slachtoffers een hoge drempel te zijn. Maar wanneer u letselschade hebt opgelopen door schuld van een ander, kunt u rekenen op gratis juridische bijstand van letselschadekantoor B&O Letselschade. De aansprakelijke verzekeraar betaalt namelijk ook de kosten van onze rechtsbijstand. Onze juristen zijn gespecialiseerd in letselschade en hebben allen minimaal 15 jaar ervaring. Schakel ons vandaag nog in; dan starten wij direct met het inventariseren en verhalen van uw letselschade.
Liep u letsel op tijdens een ongeluk veroorzaakt door een ander? Bel dan letselschadekantoor B&O Letselschade op 085 – 877 17 74 of vul ons contactformulier in voor gratis juridisch advies.

Gratis juridische hulp letselschadekantoor

Murw geslagen door de gevolgen van uw ongeluk? En op zoek naar gratis juridische hulp? B&O Letselschade is een letselschadekantoor dat opkomt voor uw belangen. In Nederland is het in de wet geregeld dat de veroorzaker van uw letselschade deze ook dient te vergoeden. Dit geldt ook voor de kosten van rechtsbijstand, waardoor onze hulp u niets kost! Wij kunnen u dus vanaf vandaag gratis bijstaan.
Bel naar ons kantoor, dan maken we direct een bezoekafspraak bij u thuis.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74