Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschadeberekening

In het kort

  • Letselschade is alle schade (zowel geestelijk als lichamelijk) die men ondervindt door een ongeval
  • Om uw letselschade nauwkeurig te berekenen dienen bij een letselschadeberekening vele schadecomponenten te worden meegenomen
  • Een professionele letselschadeberekening verstevigt uw positie in een letselschadezaak
  • Onze diensten zijn in de meeste gevallen gratis
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Door de schuld van een ander heeft u lichamelijk letsel opgelopen. Hierdoor heeft u hoge uitgaven: aan ziektekosten, de fysiotherapeut, ergotherapeut of aan extra huishoudelijke hulp. De kans is groot dat u door uw letsel (tijdelijk) minder kunt werken en dus minder inkomen heeft. Het tijdig claimen van letselschade kan financiële moeilijkheden voorkomen. Wij verzorgen de letselschadeberekening en verhalen dit op de wederpartij.  

Wat is letselschade?

Letselschade is alle schade (zowel geestelijk als lichamelijk) die men ondervindt door een ongeval. Een ongeval kan zijn een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, een uitglijder in een restaurant of andere gebeurtenis waardoor u letsel oploopt en waarvoor een ander aansprakelijk is..

Letselschadeberekening is langdurig proces

Natuurlijk wilt u zo snel en precies mogelijk op welke letselschadevergoeding u recht heeft. Dat is echter niet makkelijk vast te stellen. Veel schadeposten doen zich pas in de toekomst voor, zoals gemiste arbeidskansen, en zijn daarom lastig in te schatten. Een letselschadeberekening kan niet door iedere willekeurige jurist worden gemaakt, maar is werk voor onze letselschadespecialisten.

Letselschadespecialist met keurmerk

Bij letselschade dient u zich dus uitsluitend door een letselschadespecialist te laten bijstaan. Specialisten kunnen zijn een letselschadeadvocaat, een letselschadejurist of een letselschade expert. Om er zeker van en zijn dat uw belangen op de juiste wijze worden behartigd, beschikken wij over het keurmerk van het Register Letselschade. Hiermee is onze kwaliteit gewaarborgd en bent u er dus zeker van dat uw letselschadeclaim in goede handen is.

Componenten Letselschadeberekening

Om uw letselschade nauwkeurig te berekenen dienen bij een letselschadeberekening vele schadecomponenten te worden meegenomen. Indien u volledig arbeidsongeschikt bent, wordt bij de berekening van het verlies aan verdienvermogen (VAV) rekening gehouden met wat u zou hebben verdiend tot aan uw pensioen als u geen letsel had opgelopen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met eventuele loonsverhoging die u tussendoor had mogen verwachten en de kans op promotie.

Uiteraard is het belangrijk dat uw letselschade op de juiste wijze wordt berekend. Zeker bij grote schades moet het schadebedrag dat u krijgt uitgekeerd voldoende zijn om de gemiste inkomsten en extra uitgaven over meerdere jaren te compenseren.

Bovendien verstevigt een professionele letselschadeberekening uw positie in een letselschadezaak. Als uw vordering wordt onderbouwd door een gedegen berekening, zal een wederpartij minder geneigd zijn om hierover lange procedures te starten.

Letselschadebureau met keurmerk inschakelen

Wij helpen u graag bij het berekenen van uw letselschade. Hiervoor werken samen met de beste medici en rekenbureaus. Wij nemen u de gehele afwikkeling van uw letselschadezaak uit handen nemen, zodat u zich richten op uw herstel.

Onze diensten zijn in de meeste gevallen gratis. Benieuwd hoe dat kan? Neem vandaag nog contact met ons op. 

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen