Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade specialisten

Het claimen van letselschade is vaak een lang en ingewikkeld traject. Het is verstandig u te laten bijstaan door een specialist op het gebied van letselschade. Deze heeft niet alleen de juridische kunde, maar ook de medische kennis in huis om uw belangen optimaal te behartigen. B&O Letselschade houdt zich al jarenlang bezig met letselschade en is absoluut een specialist op dit gebied.

Maatwerk letselschade specialisten

Door het ongeval staat uw leven op z’n kop. U heeft pijn en verdriet, kunt sommige activiteiten misschien niet meer verrichten of u moet minder gaan werken. Van uw omgeving krijgt u alleen kort na het ongeval begrip. Na een tijdje wordt van u verwacht dat u het gewone leven weer oppakt. Dat dit niet altijd zo makkelijk gaat, begrijpen wij als geen ander.

Wij nemen uw letsel serieus en stellen uw belangen te allen tijde voorop. Onze jarenlange ervaring in het letselschaderecht zetten we in om ook voor u een optimale letselschadevergoeding te realiseren.

Aanpak letselschadetraject

Wij staan bekend om onze persoonlijke, betrokken en professionele dienstverlening. Ons team van letselschadespecialisten bestaat uit letselschadejuristen en letselschade-experts.

Zodra u uw schade bij ons meldt, komt onze letselschadespecialist geheel vrijblijvend bij u thuis op bezoek. U kunt in uw vertrouwde omgeving uw verhaal vertellen. Pas na dit bezoek beslist u of u daadwerkelijk gebruik wilt maken van onze diensten. Uiteraard zijn wij altijd eerlijk over de haalbaarheid van uw letselschadevordering.

Als u ervoor kiest gebruik te maken van de diensten van onze letselschade specialisten, zal u de gehele letselschadezaak uit handen worden genomen. Natuurlijk houden wij voortdurend op de hoogte van de voortgang en ondernemen wij niets zonder uw toestemming. Zo weet u waar u aan toe bent, hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich richten op herstel.

letsel en letselschade

Onder letselschade wordt verstaan: alle schade veroorzaakt door lichamelijk en geestelijk letsel. Doordat wij al jarenlang werkzaam zijn op het gebied van letselschade hebben we ervaring met alle soorten letsel en letselschade. Veelvoorkomende letsels zijn:

Kosten letselschadespecialist

In de meeste gevallen kunnen wij onze diensten gratis aanbieden. De aansprakelijke tegenpartij is namelijk wettelijk verplicht (ook) de kosten van rechtsbijstand van het slachtoffer te vergoeden. Onze rekening sturen wij daarom rechtstreeks aan de tegenpartij.

Benieuwd of u ook gratis gebruik kunt maken van onze letselschade specialisten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. 

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen