Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade Rotterdam

In een grote stad als Rotterdam met veel verkeer en bedrijvigheid, gebeuren vanzelfsprekend ook regelmatig ongevallen. Veel slachtoffers van letselschade weten echter niet dat zij hun letselschade kunnen verhalen op de veroorzaker van het ongeval en dat rechtsbijstand hen niets kost. Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen letselschade en helpen u graag verder.

Letselschade melden

Heeft u letselschade opgelopen en bent u woonachtig in de omgeving van Rotterdam, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of bellen. Wij horen graag uw verhaal en beoordelen of u voor letselschadevergoeding in aanmerking komt. Zo heeft u al snel een idee waar u aan toe bent.

De voornaamste oorzaken van letselschade in de randstad zijn:

Bezoek letselschadespecialist Rotterdam

Wanneer wij denken dat uw letselschade met succes verhaald kan worden, bespreken wij graag persoonlijk alle details van uw ongeval en de gevolgen hiervan op uw leven. We zijn benieuwd wat er precies is gebeurd, welke bewijzen er zijn en welk letsel u hebt opgelopen. Omdat u het al moeilijk genoeg heeft met herstellen, vinden wij het niet nodig dat u naar ons toekomt. Wij bezoeken u daarom graag thuis in Rotterdam.

Doordat wij zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland, komen onze cliënten veelal uit Rotterdam en omgeving. Ook hebben de meeste medewerkers gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en zijn zij nog steeds woonachtig in deze regio. Voor een thuisbezoek is er dus altijd wel een letselschadespecialist bij u in de buurt.

Op basis van dit bezoek wordt door uw letselschadespecialist een rapport gemaakt. Hierin staat alles omtrent uw letselschade beschreven. Uiteraard krijgt u dit rapport toegestuurd, zodat u kunt controleren of er niets ontbreekt. Het rapport dient als basis voor de verdere letselschadebehandeling.

Erkend letselschadebureau

Bij B&O Letselschade wordt uw zaak uitsluitend behandeld door een letselschadejurist of -expert. Dit kan ook niet anders, het claimen van letselschade vereist immers specialistische kennis. Onze experts hebben dan ook een zware juridische opleiding gevolgd en houden zich al vele jaren dagelijks bezig met het bijstaan van letselschadeslachtoffers.

De kennis van onze medewerkers wordt onder andere gegarandeerd doordat wij in het bezit zijn van het welbekende keurmerk van het Register Letselschade en doordat wij zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE).

Bovendien staan wij bekend om onze persoonlijke, betrokken en professionele aanpak.

Gratis letselschade claimen Rotterdam

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zit te wachten op een hoge rekening voor rechtsbijstand. Dat is ook helemaal niet nodig. Als wij uw zaak aannemen, dan sturen wij onze rekening naar de tegenpartij. U betaalt niets. Dat garanderen we. De aansprakelijke tegenpartij is namelijk wettelijk verplicht de kosten van rechtsbijstand van het slachtoffer te vergoeden.

Meer weten over letselschade?

Wilt u meer weten over onze gratis rechtsbijstand bij letselschade? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen