Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade jurist

Hoe gaat een letselschadejurist te werk?

Een letselschadejurist behartigt de belangen van cliënten die letselschade hebben opgelopen in het verkeer, op hun werk, door verkeerde medische behandelingen, een gebrekkig product of vanwege andere oorzaken. Behandeling en afwikkeling van letselschade is ingewikkeld. Een letselschade jurist is gespecialiseerd in deze procedures. Als slachtoffer moet u stevig in uw schoenen staan om de confrontatie met de verzekeraar van de tegenpartij aan te gaan. U zoekt professionele bijstand? Een letselschade jurist kan namens u onderhandelen over bijvoorbeeld de hoogte van een schadeclaim.

Wat kan een letselschadejurist voor u betekenen?

Indien uw letselschade is veroorzaakt door schuld van iemand anders, zal een letselschade jurist deze partij aansprakelijk stellen. Daarna verzamelt een letselschade jurist alle bewijs omtrent de toedracht van het ongeval en het letsel wat u hierbij heeft opgelopen. Artsen, ziekenhuizen, therapeuten en de huisarts krijgen het verzoek van de letselschade jurist om hem te informeren over uw medische situatie. Deze gegevens worden vervolgens doorgestuurd aan een medisch adviseur, die hier een verslag en advies van maakt.

Wat doet een letselschadejurist van B&O Letselschade voor u?

Een letselschade jurist van B&O Letselschade wil slachtoffers van letselschade begeleiden waarbij betrokkenheid en persoonlijke aandacht de boventoon voeren. Wat mag u van een letselschade jurist van B&O Letselschade verwachten? Begrijpelijke communicatie, een structurele werkwijze en de zekerheid dat hij of zij het traject van letselschade nauwkeurig in kaart brengt om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Alleen een nauwkeurige en betrokken letselschade jurist is in staat een maximale schadevergoeding voor zijn cliënt te bedingen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen