Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Waarom de letselschade experts van B&O Letselschade?

De letselschade experts van B&O Letselschade gaan voor klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en een transparante en overzichtelijke werkwijze. De medewerkers van ons letselschadebureau hebben gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring in het professioneel regelen van letselschade zaken en zijn allen letselschadejurist en/of experts.

Onze experts houden u op de hoogte

Door samen voor hetzelfde belang te strijden ontstaat een bijzondere betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden dat u te allen tijde centraal staat en op de hoogte moet kunnen zijn van de stand van zaken binnen uw letselschadedossier. U weet bij ons welk beleid onze letselschade experts voeren om te komen tot een goede regeling van uw letselschade.

Letselschade experts streven naar maximale schadevergoeding

De letselschade experts van B&O Letselschade nemen u de beoordeling, behandeling en afwikkeling van uw letselschadezaak uit handen. U kunt er zeker van zijn dat uw belangen op de best mogelijke wijze worden behartigd. Onze letselschade experts streven er naar om voor u de maximale letselschadevergoeding op de aansprakelijke partij te verhalen en u zo goed mogelijk te begeleiden bij het herstel van de klachten en/of beperkingen.

Contact met onze letselschade experts

Wilt u weten of u recht heeft op schadevergoeding? Leg uw situatie vrijblijvend voor aan onze letselschade experts. Op basis van uw beschrijving beoordelen wij wat wij voor u kunnen betekenen. Vervolgens nemen wij geheel gratis & vrijblijvend contact met u op om de situatie in alle rust en begrijpbare taal met u te bespreken.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen