Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade Den Haag

U woont in Den Haag of omgeving en door de schuld van een ander heeft u letselschade opgelopen. U maakt veel kosten die u wilt verhalen op de ander. U weet alleen niet hoe u dit precies moet aanpakken. Bij letselschade in Den Haag helpen wij u graag kosteloos verder.

Oorzaken letselschade Den Haag

Door de grote verkeersdichtheid komen in Den Haag veel ongevallen met letselschade voor in het verkeer. Ook krijgen wij door de bedrijvigheid in een grote stad als Den Haag veel bedrijfsongevallen met letselschade ter behandeling. De letselschadezaken die wij behandelen zijn vaak veroorzaakt door:

  • Een auto-ongeluk;
  • Een motorongeluk ;
  • Aanrijding met een fietser of scooter;
  • Aanrijding met een voetganger;
  • Een hondenbeet;
  • Een ongeval tijdens werktijd;
  • Een ongeval door slecht wegdek.

Beoordeling specialist letselschade Den Haag

Als bent betrokken bij één van bovenstaande ongevallen of door een andere oorzaak letselschade opliep, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze juristen zijn volledig gespecialiseerd in het verhalen van letselschade en vertellen u graag of u in aanmerking komt voor schadevergoeding. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade.

Uw zaak voorleggen? Bel 085 – 877 17 74

Direct aan de telefoon, of kort nadat wij uw contactformulier hebben ontvangen, beoordelen wij uw situatie. Is uw letselschade verhaalbaar, dan vertellen wij u ook meteen meer over aansprakelijkheid en het behandeltraject.

Letselschadebureau Den Haag

Om u beter van dienst te kunnen zijn, komen wij graag bij u langs in Den Haag. Tijdens dit bezoek kunt u ons informeren over de toedracht van het ongeval, uw letsel en uw letselschade. Wij vertellen u alles over het berekenen en claimen van letselschade. Het merendeel van onze letselschade experts studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en woont in Den Haag en omgeving. Niet voor niets kiezen veel slachtoffers in Zuid-Holland voor hulp van ons letselschadebureau. Een aantal van deze letselschade-slachtoffers willen hun ervaringen met ons bureau met u delen. U leest deze hier.

Uw letselschadespecialist maakt een verslag van het bezoek en stuurt u dit naderhand per post toe. U kunt het zo rustig nalezen en controleren of alles correct is weergegeven. Het verslag omvat alle relevante gegevens omtrent de verdere schadeafwikkeling, het is de basis van uw letselschadezaak.

Anders dan bij veel rechtsbijstandverzekeraars, krijgt u bij ons een vaste letselschadespecialist toegewezen die gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt blijft. Uiteraard houden wij u van alle vorderingen op de hoogte.

Kosten letselschadebureau Den Haag

Door het ongeval maakt u veel kosten. U wilt dan ook niet nog eens veel geld kwijt zijn aan rechtsbijstand. Bij ons hoeft dat ook niet. Wij kunnen u namelijk gratis bijstaan. Dit komt doordat de aansprakelijke tegenpartij wettelijk verplicht is de kosten van rechtsbijstand van het slachtoffer te vergoeden. Onze rekening sturen wij dan ook rechtstreeks naar de tegenpartij, u betaalt niets! Ook wanneer wij onverhoopt geen letselschadevergoeding weten te realiseren, ontvangt u geen rekening voor onze hulp.

Meer weten over letselschade in Den Haag?

Wilt u meer weten over onze gratis rechtsbijstand bij letselschade in Den Haag en omgeving? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen