Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 266 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade jurist Haarlem

Een ongeluk met letselschade kan ingrijpende gevolgen hebben op uw leven. U maakt veel kosten als gevolg van het ongeval en u moet herstellen van uw letsel. Misschien houdt u er zelfs wel een blijvende handicap op na.

Ons letselschadebureau kan u in Haarlem juridische hulp bieden in deze moeilijke tijd door een schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij. De rechtsbijstand van een letselschade specialist of letselschade advocaat Haarlem is meestal kosteloos als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade. Ons letselschadebureau kan u in dit geval zelfs kosteloze rechtsbijstand garanderen.

Letselschade? Bel voor rechtsbijstand in Haarlem: 085 – 877 17 74

Letselschadebureau B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met ervaren letselschadejuristen. Ons letselschadebureau draagt het keurmerk van het Register Letselschade, wat betekent dat wij aan strenge nationale eisen voldoen die er aan Nederlandse letselschade experts worden gesteld. Daarnaast zijn wij verbonden aan het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) en het NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars).

Met de juridische diensten van B&O Letselschade bent u in Haarlem dus verzekerd van betrouwbare en deskundige rechtsbijstand bij letselschade.

Letselschade advocaat berekent uw letselschade

Letselschade is meer dan alleen de schade aan uw voertuig of bezittingen en de kosten voor een ziekenhuisopname of fysiotherapie. Letselschade bestaat uit alle kosten en misgelopen inkomsten als gevolg van een ongeval. Bij het berekenen van de totale letselschade, waarvoor u een schadevergoeding kunt vragen, wordt met deze richtlijn rekening gehouden door ons letselschadebureau of een letselschade advocaat Haarlem.

Zo zal een letselschade advocaat Haarlem of ons letselschadebureau ook een vergoeding claimen voor hulp in de huishouding, reiskosten en extra energiekosten doordat u meer thuis bent. Naast deze materiële letselschade kunt u een schadevergoeding eisen voor immateriële letselschade. Een letselschade advocaat of ons letselschadebureau zal ook het smartengeld berekenen om de pijn en het verdriet als gevolg van het ongeval te compenseren.

Bij letselschade kunt u denken aan:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over letselschade specialisten

Juridische hulp bij letselschade in Haarlem

Als u het slachtoffer bent geworden van een ongeval met letselschade dan heeft u waarschijnlijk veel aan u hoofd. In dat geval is het prettig om niet alleen te staan en de juridische hulp van een letselschadebureau of een letselschade advocaat Haarlem in te schakelen.

De rechtsbijstand van een letselschade advocaat of ons letselschadebureau is gratis als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade. U kunt zich bij letselschade richten op uw herstel, terwijl ons letselschadebureau of een letselschade advocaat de tegenpartij aansprakelijk stelt, de letselschade vaststelt en de schadevergoeding claimt.

Letselschadebureau versus letselschade advocaat

Na een ongeval met letselschade kunt u ervoor kiezen om uw belangen te laten behartigen door een letselschadebureau of een letselschade advocaat Haarlem. Het eerste verschil is dat een letselschade advocaat een letselschadezaak aan een rechter kan voorleggen en een letselschadebureau niet. In veruit de meeste gevallen komt een letselschadezaak echter niet voor de rechter. Het tweede verschil is dat het tarief van een letselschadebureau beduidend lager is dan dat van een letselschade advocaat Haarlem .

Het hogere tarief van een letselschade advocaat Haarlem kan een complicatie opleveren bij het claimen van de juridische kosten bij de tegenpartij. Met name als de letselschadezaak zonder tussenkomst van een rechter behandeld wordt door een letselschade advocaat, kan de tegenpartij bezwaar maken tegen de kosten. Het argument is dat een erkend letselschadebureau de zaak goedkoper had kunnen behandelen en dat de kosten onnodig hoog zijn opgelopen. Neem daarom altijd eerst een letselschadebureau in de arm, een letselschade advocaat Haarlem inschakelen kan altijd nog als het nodig is.

> Meer over schadevergoeding bij letselschade berekenen

Letselschadebureau B&O Letselschade met keurmerk van het Register Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade kan u in Haarlem gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen indien er een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade. Met het keurmerk van het Register Letselschade en onze ervaren letselschadespecialisten bent u zeker van deskundige rechtsbijstand. Neem bij letselschade vandaag nog contact met ons op en wij komen persoonlijk bij u langs in Haarlem.

 

Letselschadejurist en eigenaar B&O Letselschade

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen