Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 266 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letselschade jurist Eindhoven

Als u betrokken bent geweest bij een ongeval, dan heeft u zeer waarschijnlijk letselschade opgelopen. U kunt hiervoor een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Eindhoven inschakelen om uw belangen te behartigen. Een letselschadebureau of een letselschade advocaat stelt uw letselschade vast en dient een schadeclaim in bij de tegenpartij. Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade dan zijn de diensten van het letselschadebureau of de letselschade advocaat in Eindhoven gratis.

Door ons als letselschadebureau in te schakelen, bent u verzekerd van professionele juridische rechtsbijstand in Eindhoven. Ons letselschadebureau draagt namelijk het keurmerk van het Register Letselschade, wat betekent dat wij aan de strenge eisen van een erkend letselschadebureau voldoen. Naast het keurmerk is ons kantoor aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). U bent bij ons dus in deskundige handen voor juridische hulp naar aanleiding van uw letselschade.

Letselschade opgelopen? Neem contact met ons op: 085 – 877 17 74

Als u woonachtig bent in Eindhoven dan kunt u in uw eigen woonplaats een letselschadebureau of letselschade advocaat inschakelen, ongeacht waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Ook is het niet van belang waar de aansprakelijke wederpartij woonachtig is. U kunt uw letselschadezaak altijd laten behandelen door een erkend letselschadebureau of een letselschade advocaat in Eindhoven. U maakt kosteloos gebruik van de diensten van een letselschadebureau bij letselschade wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval. Dan kunt u zich richten op uw herstel.

> Meer over letselschadeadvocaat

Letselschade advocaat in Eindhoven eist schadevergoeding

Bij enorm veel ongevallen en ongelukken lopen de slachtoffers letselschade op. Na een scooterongeluk is de kans op ernstig letsel bijvoorbeeld vrij groot, met name als u bent aangereden door een auto. Naast de letselschade die het gevolg is van uw verwondingen, zoals ziektekosten, fysiotherapie en reiskosten, maakt u nog veel meer kosten als gevolg van het ongeval. Al deze kosten vallen onder letselschade en kunt u door een letselschade advocaat of letselschadebureau in Eindhoven laten claimen. Ook kan uw letselschade advocaat of letselschadejurist een schadevergoeding claimen voor immateriële schade in de vorm van smartengeld. Deze immateriële letselschade bestaat doorgaans uit pijn en verdriet.

> Meer over letselschadeclaim indienen

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van letselschade:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Loonderving
  • Smartengeld

Rechtsbijstand door letselschade advocaat

Bij letselschade is deskundige rechtsbijstand in Eindhoven door een letselschade advocaat of een letselschadebureau eigenlijk onmisbaar. Een letselschadezaak kan namelijk vrij complex worden. Het is daarom niet voor niets dat het wettelijk is vastgelegd dat deze rechtsbijstand verplicht vergoed moet worden door de aansprakelijke partij. Omdat een ongeval uw leven behoorlijk op de kop kan zetten, is het erg prettig als een professionele letselschade advocaat zich ontfermt over het claimen van uw letselschade. Terwijl het letselschadebureau of de letselschade advocaat zich bezighoudt met uw letselschadezaak, kunt u zich volledig richten op uw gezondheid!

Het verschil tussen letselschade advocaat en letselschadebureau

Eén verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadebureau is dat een letselschade advocaat mag procederen en een letselschadebureau niet. Aangezien het slechts in drie procent van de gevallen tot een rechtszaak komt, is het vrijwel nooit noodzakelijk om direct een letselschade advocaat in te schakelen en kunt u uw letselschadezaak bij een letselschadebureau voorleggen.

> Meer over letselschadeberekening

Het voordeel hiervan is dat een letselschadebureau altijd goedkoper is dan een letselschade advocaat. Ondanks dat de rechtsbijstand bij letselschade kosteloos hoort te zijn, kan het voorkomen dat de aansprakelijke partij bezwaar maakt tegen de rekening voor uw juridische diensten en slechts een gedeelte van het honorarium wil vergoeden. Deze situatie voorkomt u door altijd eerst een letselschadebureau in Eindhoven in te schakelen. Mocht het toch nodig zijn om de wederpartij te procederen, dan zal het letselschadebureau alsnog een letselschade advocaat in de arm nemen.

Letselschadebureau B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het keurmerk van het Register Letselschade en werkt met letselschade experts en letselschadejuristen met jarenlange ervaring. Wij bieden u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand in Eindhoven om uw letselschade voor u te claimen. In het geval van letselschade kunt u contact met ons opnemen en als u wilt, dan komen wij persoonlijk bij u thuis in Eindhoven om uw zaak te bespreken.

Letselschadejurist en eigenaar B&O Letselschade

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen