Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Letsel door dieren

Letsel door dieren niet te overzien

Huisdieren zijn onze maatjes. Een hond of een poes is veelal een gewaardeerd lid van de familie. Hoe groot die vriendschap ook is, het blijven dieren met soms onverwachte gedragingen. Over toegebracht letsel door dieren leest u regelmatig in de krant. Zeker met kinderen zijn de gevolgen van een aanval, door bijvoorbeeld een hond, niet te overzien. Bij letsel door dieren is de eigenaar vaak aansprakelijk voor de door zijn dier veroorzaakte letselschade. Het is raadzaam om te proberen het letsel door dieren zo snel mogelijk te verhalen op de tegenpartij.

Dagelijkse activiteiten beperkt wegens letsel door dieren

Een lieve hond, een betrouwbaar paard en een aandoenlijke kat. Bij de aanblik van een huisdier denkt u niet meteen aan letsel door dieren. Een onverwachte aanval of een plotselinge trap kunnen echter verstrekkende gevolgen hebben. Letsel door dieren komt vaker voor dan u denkt. En de schade ervan kan u lange tijd blijven achtervolgen. Complicaties, ontstekingen en een langzame genezing staan uw dagelijkse activiteiten vaak in de weg. Letsel door dieren is geen sinecure en een vlotte afwikkeling van een schadeloosstelling kan desondanks een pleister op de wonde zijn.

Schaderegeling bij letsel door dieren door B&O Letselschade

B&O Letselschade is gespecialiseerd in letselschade. Ook bij letsel door dieren is er vaak iemand aansprakelijk voor uw geleden letselschade. Het hele proces van aansprakelijk stellen en het eisen van een schadevergoeding is een lastige zaak. B&O Letselschade staat u bij en doorloopt samen met u nauwkeurig het hele traject.

Wij stellen uw belangen voorop en streven naar een maximale schadeloosstelling.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen