Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Ook voor immateriële schade kunt u vergoeding claimen

Onlangs overkwam u een verkeersongeluk. Uw lichamelijk letsel is ernstig en u heeft pijn en ondervindt veel hinder van uw verwondingen. U bent getraumatiseerd, slaapt slecht en heeft moeite de dagelijkse rituelen uit te voeren. Uw letselschade advocaat heeft aangegeven dat u voor deze problemen een vergoeding kunt claimen. Een vergoeding voor de immateriële schade. Zonder het ongeluk zou u immers wat luchtiger door het leven gaan en op dit moment legt de immateriële schade een flinke druk op uw dagelijkse leven en uw gezin.

Immateriële schade vertalen naar financiële vergoeding

Alle pijn en ellende die u voelde nadat u letsel opliep door schuld van iemand anders, is niet zomaar met geld goed te maken. Toch kunt u deze immateriële schade laten vertalen naar een schadevergoeding, of anders genoemd, smartengeld. Immateriële schade is voor ieder individu anders. Er zijn mensen die meer lijden onder bepaald letsel dan anderen. Een letselschade specialist kan niet zomaar een bedrag noemen. Het is zaak om alle aspecten van uw immateriële schade nauwkeurig te beoordelen en op grond van al uw omstandigheden te komen tot een berekening van smartengeld.

B&O Letselschade ondersteunt bij claimen van uw immateriële schade

Geld vragen voor ellende en pijn klinkt bijna als vragen om een aalmoes. Veel mensen met letselschade voelen dat zo. Maar slachtoffers zijn vastberaden om zo snel mogelijk te herstellen. Alle pijn, tekortkomingen en het zichzelf ontzeggen van dingen, vallen onder immateriële schade. B&O Letselschade weet deze schade te vertalen naar een passende vergoeding. Immateriële schade is immers ontstaan door iemand anders en zonder deze immateriële schade zou uw leven er heel anders uitzien.

Met B&O Letselschade mag u rekenen op de financiële genoegdoening waar u recht op heeft.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen