Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 262 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Handletsel

Het is niet iets waar we elke dag aan denken maar het kan ons zomaar overkomen: een bedrijfsongeval. Toch lopen ieder jaar gemiddeld 280.000 mensen letsel op tijdens een bedrijfsongeluk. Dit letsel, zoals een gebroken hand, kan een behoorlijke impact hebben. Indien een ander aansprakelijk is, kan het verstandig zijn om de hulp in te roepen van een deskundige letselschade jurist. B&O Letselschade loodst u door de ingewikkelde letselschaderegeling heen. Met een letselspecialist mag u ervan uitgaan dat uw kosten en inkomstenverlies vergoed worden. B&O Letselschade komt op voor uw rechten en is persoonlijk bij uw zaak betrokken.

Vul het contactformulier in of bel 085 – 877 17 74 om uw situatie voor te leggen en direct te horen of u recht heeft op onze gratis rechtsbijstand.

Beperkingen door handletsel

Een hondenbeet, een val in de metro of een auto ongeluk; het zijn gebeurtenissen die u zomaar kunnen overkomen. Handletsel of een handbreuk lijkt op het eerste gezicht misschien geen grote gevolgen te hebben op uw functioneren, maar het herstel ervan kan veel tijd in beslag nemen. Veel dagelijkse zaken gaan tijdens de herstelperiode van handletsel niet: een sportief uitje, tuinieren, huishoudelijk werk, sporten en bepaalde professionele werkzaamheden. Al met al een periode waarin u financieel en sociaal schade lijdt. Neem een letselschadebureau in de arm dat ervoor zorgt dat uw letselschade wordt omgezet in een passende schadevergoeding.

Financiële gevolgen gebroken hand

U heeft enige tijd geleden een vervelend fietsongeluk meegemaakt waarbij u een gebroken hand opliep. Op zich is dit al een pijnlijke en vervelende kwestie, maar nu stelt de verzekeraar van de wederpartij zich uitermate star op. U heeft het gevoel dat deze zich zoveel mogelijk wil ontrekken aan zijn verplichtingen en u niet wilt uitkeren waar u recht op heeft. Voor dit soort uitermate stroeve onderhandelingen bent u beter af met de hulp van een letselschade jurist van B&O Letselschade.

Letselschadejurist en eigenaar B&O Letselschade

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen