Brandwonden door ontplofte gootsteenontstopper

Een mevrouw koopt een fles gootsteenontstopper en giet dit in de verstopt geraakt afvoer van haar douche. Het goedje explodeert en spuit uit de afvoer in het gezicht van mevrouw, die daarbij meerdere brandwonden opliep. B&O Letselschade stelde namens mevrouw de fabrikant van de gootsteenontstopper aansprakelijk. Volgens de fabrikant was het haar eigen schuld. Na enige discussie staakt de verzekeraar van de fabrikant haar verzet: aansprakelijkheid wordt erkend en er wordt een smartengeld van € 10.000,- aangeboden.

Hebt u zelf letselschade opgelopen door een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is? Neem dan contact op met onze letselschade experts of lees hier meer over letselschade en onze diensten.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74