Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Beenletsel

De afwikkeling van letselschade kan een behoorlijke invloed hebben op uw persoonlijk welzijn. Stress door touwtrekkerij met een verzekeraar doet het genezingproces van uw beenletsel geen goed. B&O Letselschade is een letselschadebureau dat u gratis professionele rechtsbijstand biedt. De experts van B&O Letselschade nemen de behandeling van uw letselschade van u over zodat u zich volledig kunt richten op de genezing van uw beenletsel. Elke letselschade is anders en vraagt een specifieke aanpak. B&O Letselschade beschikt over een betrokken team van experts en biedt u rechtsbijstand op maat.
Bel 085 – 877 17 74 of maak gebruik van het contactformulier om te laten bekijken of u recht heeft op kosteloze rechtsbijstand.

Herstel beenletsel vaak langdurig

Een arbeids- of verkeersongeval is een traumatische gebeurtenis waardoor uw leven en dat van uw gezinsleden opeens op zijn kop komt te staan. In eerste instantie lijkt een gebroken been geen ernstig letsel, maar het herstel duurt lang en voordat u weer helemaal de oude bent, is er veel tijd verstreken. Tijd waarin u niet volledig kunt deelnemen aan het arbeidsproces bijvoorbeeld, of tijd waarin u huishoudelijke hulp moet inhuren omdat u zelf nog weinig kunt. Een letselschade jurist van B&O Letselschade kent de soms verregaande gevolgen vanuit de praktijk. Alle kosten en loonschade verhalen wij op de verantwoordelijke partij.

Juridische hulp na beenbreuk

Als slachtoffer van een ongeval kunt zich behoorlijk ongemakkelijk voelen. U raakt –tijdelijk- arbeidsongeschikt en vraagt zich voortdurend af of u alles heeft gedaan om het opgelopen beenletsel te voorkomen. Naast dit soort vragen heeft u eveneens slapeloze nachten van de vele kosten en het verlies van inkomen. Wanneer blijkt dat een ander aansprakelijk is voor uw beenbreuk, gaat u vaak een juridisch steekspel tegemoet met de verzekeraar van deze partij. Voorkom een vermoeiende procedure en schakel letselschadebureau B&O Letselschade in.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen