Auto total loss en pijn na aanrijding

In het kort

  • Er is sprake van total loss als het technisch gezien niet meer mogelijk is de schade aan uw auto te herstellen. Uw auto is dan technisch total loss
  • Als de kosten van de reparatie hoger zullen uitpakken dan de waarde van uw auto spreken we van een economisch total loss
  • Juridische bijstand van ons kantoor is gratis. De kosten voor het inschakelen van een letselschade expert zijn onderdeel van de schadevergoeding waar u recht op heeft
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

Heeft een aanrijding gehad? De gevolgen kunnen enorm zijn. Van schade aan uw auto tot lichamelijke verwondingen en blijvende pijnklachten. Heeft u ernstige letselschade opgelopen na een aanrijding? Is uw auto total loss en heeft u pijn? Wij kunnen degene die u heeft aangereden aansprakelijk stellen voor al uw materiële en immateriële schade. Onze juridische experts gaan direct voor u aan de slag. U kunt een volledige schadevergoeding verwachten als de tegenpartij aansprakelijk is voor de aanrijding.

Neemt u vooral contact met ons op of bel ons direct op 085 – 877 17 74 voor een eerste, vrijblijvend advies.

Welke schade u ook heeft, onze letselschade experts behartigen uw belangen en zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Auto total loss? Pijnklachten na de aanrijding? Wij staan u graag bij. Het inschakelen van een letselschade jurist kost u niets als de tegenpartij aansprakelijk is voor de aanrijding. De voordelen zijn groot, u kunt rekenen op:

  • Maximale vergoeding van al uw schade
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen zorgen om juridische procedures

Wanneer is uw auto total loss na aanrijding?

U bent aangereden en uw auto heeft aanzienlijke schade opgelopen. Een expertisebureau of een expert van de verzekeringsmaatschappij kan tot de conclusie komen dat uw auto total loss is. Er is sprake van total loss als het technisch gezien niet meer mogelijk is de schade aan uw auto te herstellen, bijvoorbeeld door vervorming van het chassis of de carrosserie. Uw auto is dan technisch total loss. Ook is uw auto total loss als de ingeschakelde expert oordeelt dat het financieel niet verantwoord is om de schade te herstellen. Dat is het geval als de kosten van de reparatie hoger zullen uitpakken dan de waarde van uw auto direct voor de aanrijding met aftrek van de restwaarde die uw auto heeft. We spreken dan van een economisch total loss.

> Meer over schade verhalen na aanrijding

Auto total loss, wat nu?

Een expert heeft uw auto na de aanrijding total loss verklaard. Bij een technische total loss kunt u niet meer in uw auto rijden. U dient dan afstand van uw auto te doen. U krijgt een vrijwaringsbewijs, wat u nodig heeft om uw verzekering te beëindigen. Is uw auto economisch total loss, dan heeft u verschillende opties. U kunt uw auto verkopen, laten repareren of blijven rijden in een auto die beschadigd is.

Als u een aanrijding heeft gehad waarbij uw auto total loss is geraakt, komen er veel vragen op u af. U wil weten wat voor u de beste optie is. Maar hoe berekent u de dagwaarde of de restwaarde van uw auto bij een total loss? En hoe zorgt u ervoor dat u van de verzekeringsmaatschappij krijgt waar u recht op heeft? Neemt u vandaag nog contact met ons op om uw zaak te bespreken, wij hebben antwoord op al uw vragen.

> Meer over een eenzijdig ongeval met de auto

Letselschade na aanrijding

Als uw auto total loss is verklaard na een aanrijding, moet de klap hard zijn aangekomen. De kans is groot dat u daarbij ook lichamelijk letsel heeft opgelopen. Heeft u pijn of andere lichamelijke klachten en ongemakken na een aanrijding? Wij adviseren slachtoffers van een aanrijding altijd een afspraak bij de huisarts te maken. Dit is van belang voor de afhandeling van uw schadeclaim. Want ook voor lichamelijk letsel kunt u een schadevergoeding claimen bij degene die u aangereden heeft. De verzekeraar van de tegenpartij zal echter altijd proberen uw pijn en andere klachten te bagatelliseren om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Onze letselschade experts hebben hier jarenlange ervaring mee. Gelukkig hoeft u niet zelf in discussie met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij: de afwikkeling van uw schadeclaim is bij ons in goede handen.

> Meer over letsel na aanrijding

Gratis inschakelen letselschade expert

Het claimen van een schadevergoeding kan een juridisch ingewikkelde aangelegenheid zijn. U krijgt te maken met procedures waar uw hoofd niet naar staat als u slachtoffer van een aanrijding bent. Is uw auto total loss verklaard en heeft u pijn of andere lichamelijke klachten? Het is altijd verstandig om een letselschade expert in te schakelen. U kunt het aan ons overlaten de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor de aanrijding en al uw letselschade. Juridische bijstand van ons kantoor is gratis: de kosten voor het inschakelen van een letselschade expert zijn onderdeel van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Wacht u niet te lang? U dient bij pijn en andere lichamelijke klachten bijvoorbeeld aan te kunnen tonen dat deze gevolg zijn van de aanrijding. U staat sterker als u ons zo snel mogelijk na het verkeersongeval inschakelt om de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

Schadevergoeding na aanrijding

Een verkeersongeval heeft bijna altijd nare gevolgen. Bent u slachtoffer van een aanrijding? Is uw auto total loss en heeft u pijn? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor alle letselschade die u heeft als gevolg van de aanrijding. Dit kost u niets en levert u veel op. U hoeft zich geen zorgen te maken als u ons kantoor inschakelt; u kunt zich rustig richten op uw herstel. Indien u wenst, kunnen wij u thuis bezoeken om uw zaak te bespreken en al uw letselschade te inventariseren.

Onze ervaring is dat slachtoffers van een aanrijding lang niet altijd weten waar zij precies recht op hebben. Wij dienen de schadeclaim voor u in en zorgen ervoor dat de verzekering van de tegenpartij u een maximale schadevergoeding uitkeert. Snel en zorgeloos: een voorschot op het totaalbedrag regelen wij ook voor u.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74