Arbeidsongeschikt door ongeval

In het kort

  • Wanneer u arbeidsongeschikt raakt door een ongeval dat een ander heeft veroorzaakt, is het zaak tijdig juridische bijstand te zoeken
  • Om uw letselschade vergoed te krijgen zult u de verantwoordelijke partij aansprakelijk moeten stellen
  • De letselschade experts van B&O Letselschade kunnen u bijstaan wanneer u arbeidsongeschikt raakt door een ongeval. Indien de andere partij hiervoor aansprakelijk is, staan wij u geheel kosteloos bij
Heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade? Doe de letselschadetest

werkgever aansprakelijk stellen na bedrijfsongevalWanneer u arbeidsongeschikt raakt door een ongeval dat een ander heeft veroorzaakt, is het zaak tijdig juridische bijstand te zoeken. Bij het claimen van uw schade zult u opgewassen moeten zijn tegen een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars. Door het tijdens het ongeval opgelopen lichamelijk letsel dreigt u arbeidsongeschikt te raken. Vechten voor uw recht en een schadevergoeding is niet eenvoudig. Met een letselschadebureau aan uw zijde staat u sterker en kunt u dit gevecht overlaten aan een expert.

Arbeidsongeschikt door ongeval heeft gevolgen voor inkomen

Heeft u letsel door een verkeersongeval of een arbeidsongeluk opgelopen? Is uw letsel dermate ernstig dat u arbeidsongeschikt raakt door het ongeval? Letselschade is dan het gevolg. Letselschade die hoger wordt wanneer het herstel langer duurt. Uw inkomsten zijn immers flink gedaald doordat u niet meer in staat bent werk te verrichten. Is een ander verantwoordelijk voor uw arbeidsongeschiktheid? Om uw letselschade vergoed te krijgen zult u deze partij aansprakelijk moeten stellen.

B&O Letselschade verhaalt arbeidsongeschikt door ongeval

Arbeidsongeschikt raken door een ongeval is niet alle dagen in uw gedachten. U werkt altijd zorgvuldig en denkt niet dagelijks aan de dingen die mis kunnen gaan. Maar u kunt buiten uw schuld om betrokken raken bij een verkeersongeluk of getroffen worden door een bedrijfsongeval. De letselschade experts van B&O Letselschade kunnen u bijstaan wanneer u arbeidsongeschikt raakt door een ongeval. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft: een passende schadevergoeding. Deze vergoeding dekt de schade die is ontstaan doordat u arbeidsongeschikt bent geraakt.

Maar gebruik van het contactformulier of bel 085 – 877 17 74 voor direct advies bij letselschade

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74