Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 262 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Aansprakelijkstelling bij letselschade

Aansprakelijkstelling bij letselschade soms lastig

Letsel dat is ontstaan door toedoen van iemand anders, is bijzonder vervelend. Zeker wanneer u deze persoon in meer of mindere mate kent. Denk bijvoorbeeld aan een collega op het werk, een familielid of een medesporter in uw vereniging. Indien u schade overhoudt aan het letsel, en u deze kosten niet zelf wilt dragen, zult u moeten overgaan tot een aansprakelijkstelling bij letselschade. Een aansprakelijkstelling bij letselschade wil niets anders zeggen dan dat u degene die het letsel heeft veroorzaakt, verantwoordelijk stelt voor de ontstane schade.

Indien een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van uw letselschade, kunnen onze letselschadejuristen u vanaf vandaag gratis bijstaan. Zie ook deze link voor meer informatie over de kosten.

Zonder aansprakelijkstelling bij letselschade geen schadevergoeding

Bijna iedere letselschadezaak wordt in gang gezet met een aansprakelijkstelling bij letselschade. Er is schade, iemand heeft dat veroorzaakt, en deze persoon of organisatie wordt hiervoor aansprakelijk gesteld. Alvorens de schade op iemand te kunnen verhalen, is dus een aansprakelijkstelling bij letselschade noodzakelijk. Indien de verantwoordelijke partij de aansprakelijkheid erkent, kan er overgegaan worden tot het berekenen van de letselschade.

Aansprakelijkstelling bij letselschade snel in gang zetten

Wanneer u letsel heeft opgelopen tijdens een ongeval, komt er veel op u af. Het is normaal dat u in de eerste plaats bezig bent uw gezondheid weer zo snel mogelijk op peil te krijgen. Maar indien u schade oploopt door het letsel, zult u toch een aantal stappen moeten ondernemen. De aansprakelijkstelling bij letselschade zal opgesteld moeten worden. Pas dan kunt u een schadevergoeding claimen bij de tegenpartij. U kunt zelf deze aansprakelijkstelling bij letsel in gang zetten, maar wenselijker is het om hiervoor een letselschadejurist in te schakelen.

B&O Letselschade regelt aansprakelijkstelling bij letselschade van A tot Z

Het opstellen van een aansprakelijkstelling bij letselschade is vooral voor een niet-jurist vaak erg complex. De letselschade expert van B&O Letselschade neemt dit lastige traject graag van u over. Nadat wij de aansprakelijkstelling bij letselschade bij de tegenpartij hebben neergelegd, zal deze hierop moeten reageren. Niet in alle gevallen wordt er gemakkelijk en snel aansprakelijkheid erkent. Met een letselschade expert van B&O Letselschade mag u rekenen op deskundige juridische bijstand en een efficiënte afwikkeling. Wij verzorgen uw letselschadezaak van A tot Z, zodat u zich kunt richten op een voorspoedig herstel.

Letselschadejurist en eigenaar B&O Letselschade

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen