Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
9,3

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3 uit 262 stemmen

Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Aansprakelijkheid bij letselschade

Erkenning aansprakelijkheid bij letselschade eerste vereiste

Een ongeluk op het werk of in het verkeer kan iedereen overkomen. Wanneer u schade oploopt door een ongeval, kunt u de aansprakelijkheid bij letselschade eisen bij degene die dat ongeval heeft veroorzaakt. Want door dit letsel kunt u voor een deel of zelfs voor de rest van uw leven, minder inkomsten genereren dan voor het ongeval. Het erkennen van aansprakelijkheid bij letselschade door de verantwoordelijke persoon of organisatie, is een eerste vereiste om uw letselschadezaak te kunnen afwikkelen.

Aansprakelijkheid bij letselschade neerleggen bij veroorzaker

Als u letsel heeft opgelopen bij een ongeval, is het raadzaam om zo snel mogelijk deskundige rechtsbijstand te zoeken. Samen met een letselschade deskundige van B&O Letselschade kunt u de aansprakelijkheid van uw letselschade neerleggen bij de veroorzaker. Ervaring leert dat de weg naar volledige vergoeding van letselschade vaak een zaak van lange adem is. Indien de tegenpartij de aansprakelijkheid bij letselschade erkent, is één obstakel genomen en begint het proces van onderhandelen en inventariseren van de kosten. Stelt u zich in op een lastig traject. Maar, met een deskundig letselschade expert kunt u uitzien naar een passende schadevergoeding.

Wat vindt B&O Letselschade belangrijk in aansprakelijkheid bij letselschade?

Het aantonen van aansprakelijkheid bij letselschade is een kwestie van feiten verzamelen rondom de toedracht van het ongeval. Het is belangrijk dat we ervoor zorgen dat de veroorzaker de aansprakelijkheid voor het ontstaan van uw letselschade erkent.

Omdat de aansprakelijke partij ook de juridische kosten dient te betalen, kunnen wij u in de meeste gevallen geheel gratis bijstaan! B&O Letselschade neemt alle te nemen stappen stuk voor stuk met u door, omdat we het eveneens belangrijk vinden dat u goed geïnformeerd blijft over uw letselschadezaak. Een letselschade expert van B&O Letselschade is deskundig, duidelijk en transparant zijn in zijn relatie met u als cliënt.

Neem voor direct gratis advies contact met ons op via 085 – 877 17 74 of gebruik het contactformulier.

Letselschadejurist en eigenaar B&O Letselschade

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen