Sabine Blanker

Letselschade jurist

Sabine heeft haar Masterdiploma Rechten behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze werkt al meer dan 10 jaar in de letselschadewereld. Zij is register-expert van het NIVRE en de Vereniging Jonge Professionals Personenschade.

Sabine voelt zich helemaal op haar plek als letselschadejurist. De verschillende contacten met cliënten en verzekeraars, het een luisterend oor kunnen bieden aan cliënten en hen écht kunnen helpen vindt zij het leukst. “Bij B&O Letselschade voel ik me helemaal op mijn plek. Ik kan al mijn cliënten de benodigde aandacht geven. Dit is niet vanzelfsprekend in de branche maar hier staan de cliënten absoluut op 1”.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74