Joke van Beelen

Letselschade Jurist | Directeur Eigenaar

Na haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft zij in 1993 bewust gekozen voor het werken met cliënten die te maken hebben met letselschade. Zij is NIVRE-expert en lid van het NIS.

Joke is één van de oprichters van B&O Letselschade. “Na gewerkt te hebben bij diverse andere kantoren zijn Arjan en ik in 2008 samen het huidige kantoor begonnen. Met als doel het anders te doen dan de grote kantoren: we willen onze cliënten behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden. Met duidelijke informatie en afspraken, met warmte en gevoel en de hoogst mogelijke kwaliteit en aandacht. Onze cliënten zijn bij ons geen nummer. Onze menselijke begeleiding in een voor hen lastige periode is bedoeld om hen te ontzorgen, te helpen en daarna weer los te laten wanneer de tijd rijp is. Ons team bestaat uit mensen die deze begeleiding ieder dag weer met veel plezier geven. Dat is echt iets waar we heel trots op zijn”.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74