Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Schedelbasisfractuur

Een bedrijfsongeval of een verkeersongeluk is een traumatische gebeurtenis. Het opgelopen letsel, bijvoorbeeld hoofdletsel in de vorm van een schedelbasisfractuur, is pijnlijk en kost veel tijd om hiervan te herstellen. De fysieke schade is enorm, maar ook de financiële situatie wordt stilaan zorgelijker. Stel uw financiën en toekomst zeker met de hulp van een letselschade jurist van B&O Letselschade. Al onze medewerkers zijn kundig en stellen zich volledig ten dienste van u. U richt zich op uw herstel en B&O Letselschade zorgt ervoor dat uw letselschade wordt vergoed door de verantwoordelijke partij.

Wilt u gratis hulp bij letselschade? Bel dan 085 – 877 17 74 of vul het contactformulier in.

Rechtsbijstand bij schedelbasisfractuur

Onze hersenen zitten ingewikkeld in elkaar en zijn erg kwetsbaar. Een verkeersongeluk waarbij iemand een schedelbasisfractuur oploopt is ernstig. Het ligt eraan waar de fractuur zich bevindt, maar er kunnen zich nog lang na het oplopen van een schedelbasisfractuur klachten voordoen. In een enkel geval wordt een slachtoffer blind: een onomkeerbare verandering in iemands leven. Deelnemen aan het arbeidsproces wordt hierdoor bijzonder moeilijk. Is iemand anders aansprakelijk voor de letselschade die u heeft opgelopen door uw schedelbasisfractuur? Zorg er dan voor dat u rechtsbijstand krijgt. Wij claimen uw schadevergoeding bij de verantwoordelijke partij.

Arbeidsongeschikt door schedelbasisfractuur

Arbeidsongeschiktheid door een schedelbasisfractuur komt regelmatig voor. Ook al is een schedel hard, bij een klap tijdens een ongeluk kan er een breuk ontstaan. In de meeste gevallen geneest iemand volledig na het oplopen van een schedelbasisfractuur. Maar in een aantal gevallen zijn de complicaties zodanig dat werken niet meer mogelijk is. Gezondheid gaat voor alles, maar de financiële schade kan flink oplopen. Stel de verantwoordelijke aansprakelijk voor uw letselschade en claim een schadevergoeding. Vraag advies aan een letselschadejurist van B&O Letselschade.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen