Posttraumatische dystrofie

Letselschade, loonschade, posttraumatische dystrofie: een reeks ellende waar de meeste mensen nachten van wakker liggen. Met hulp van een letselschadejurist van B&O Letselschade kunt u veel van het belastende schadetraject overlaten aan een deskundige. Veel mensen denken bij het woord letselschadebureau meteen aan ‘duur’ en ‘rechtszaak’. Niet nodig. Een letselschade jurist van B&O Letselschade behartigt uw belangen in principe kosteloos. Wanneer de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent, betaalt deze partij ook de kosten voor rechtsbijstand. En uiteraard uw schadevergoeding.

Wilt u gratis advies bij letselschade? Bel dan 085 – 877 17 74 of maar gebruik van het contactformulier.

Arbeidsongeschikt door posttraumatische dystrofie?

Het genezingsproces na een verkeersongeluk kan veel tijd in beslag nemen. En als dan eenmaal blijkt dat u ook nog eens te maken krijgt met posttraumatische dystrofie, lijkt het opgelopen letsel uw leven meer en meer te gaan beïnvloeden. U wilt graag deelnemen aan het arbeidsproces, maar door de posttraumatische dystrofie raakt u misschien arbeidsongeschikt. Wanneer u zelf niet verantwoordelijk bent voor uw letsel, doet u er goed aan de hulp van een letselschadejurist in te roepen. Met hem is de afwikkeling van uw letselschade minder belastend.

Schadevergoeding voor posttraumatische dystrofie

Posttraumatische dystrofie (PD) ontstaat soms na een operatie of letsel aan een van de ledematen of andere gewrichten. Pijn is hierbij de meest hinderlijke klacht. Deze pijn is zo intens en hindert een slachtoffer van bijvoorbeeld een verkeersongeluk de hele dag door. Posttraumatische dystrofie kan zelfs leiden tot ernstig functieverlies van spieren. Indien u het slachtoffer was van een auto- ongeluk buiten uw schuld om, zult u de andere partij aansprakelijk moeten stellen voor uw letsel. Het kan immers leiden tot letselschade waarbij uw financiële situatie zeer onzeker wordt. Zoek op tijd deskundige rechtsbijstand.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74