Letselschade advocaat Zeeland

Heeft u een bedrijfsongeval of een verkeersongeval met letselschade en woont u in Zeeland? Dan kunt u de hulp van een goede letselschade advocaat bij u uit de omgeving wel gebruiken. Als uw letselschade door een ander is veroorzaakt, kunt u de berekening van letselschade en smartengeld overlaten aan onze letselschade experts. Wij geven u aan de hand van voorbeelden van letselschade bedragen een idee van de schadevergoeding die u in uw situatie kan verwachten.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Zeeland

Omdat de aansprakelijke partij zowel uw letselschade als de kosten voor juridische bijstand dient te vergoeden, kan een letselschade advocaat in Zeeland u gratis bijstaan. De kwaliteit van ons letselschadebureau is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade. Hiervoor dienen wij aan strenge kwaliteitsnormen te voldoen, die periodiek door de Letselschade Raad  worden gecontroleerd. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS). B&O Letselschade is gevestigd in Zuid-Holland, maar werkzaam in geheel Nederland. Na een bedrijfsongeval of een verkeersongeval bezoeken wij u indien gewenst thuis om uw letselschadezaak te bespreken.


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Letselschade? Bel ons dan op 085 – 877 17 74

Schadeposten bij letselschade

Onze medewerkers zijn betrokken bij uw zaak. Na een ongeval met letselschade komt er veel op u af; niet alleen financieel maar ook emotioneel. U krijgt daarom een vaste behandelaar toegewezen, die gedurende het gehele letselschadetraject uw aanspreekpunt blijft.

Uiteraard komen wij de meest uiteenlopende letsels tegen, de meest voorkomende zijn echter:

 • Nekletsel en whiplash
 • Schedelbasisfractuur
 • Gebroken arm en/of gebroken been
 • Gebroken rug
 • Geamputeerde vingers

Het claimen van letselschade (materieel en smartengeld) is een ingewikkeld proces, waarvoor zowel juridische als rekenkundige kennis voor is vereist. Onze medewerkers houden zich uitsluitend bezig met letselschade, zij zijn jurist en register-expert. Wij berekenen uw letselschade nauwkeurig en met de benodigde expertise.


Wilt u weten wat de cliënten vinden van de afhandeling van hun letselschadezaak door B&O Letselschade? Lees dan de reviews op onze site.


Letselschadejurist Zeeland

Na een ongeval met letselschade heeft u recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij en kunt u een letselschadebureau of letselschade advocaat in Zeeland inschakelen. U wordt deskundig geholpen door een ervaren letselschade expert die alle kennis en kunde in huis heeft om uw letselschadezaak met succes af te ronden. Het ongeval hoeft overigens niet in Zeeland te hebben plaatsgevonden om de hulp in te roepen van een letselschadejurist of letselschade advocaat in Zeeland.

Letselschade jurist versus letselschade advocaat

Een letselschadebureau werkt met letselschade juristen en letselschade experts die de letselschade voor u kunnen claimen, indien uw zaak niet aan de rechter voorgelegd hoeft te worden. Het komt echter heel weinig voor dat een letselschadezaak voor de rechter komt. Tijdens een rechtszaak is het noodzakelijk dat er een letselschade advocaat ingeschakeld wordt. Mocht uw letselschadezaak bij een letselschadebureau in Zeeland behandeld worden, dan zal het letselschadebureau zorgen voor een letselschade advocaat om de gang naar de rechter te maken.

Letselschade advocaat no cure no pay Zeeland

Het tarief van een letselschade advocaat is hoger dan dat van een letselschadebureau. Als u dus direct een letselschade advocaat inschakelt, dan zal de rekening, die bij de tegenpartij wordt ingediend, hoger zijn. Dit kan ertoe leiden dat de tegenpartij weigert om het gehele honorarium te vergoeden. U doet er dus goed aan om, in eerste instantie, altijd een letselschadebureau in te schakelen in Zeeland.

Een letselschade advocaat stelt ook wel eens aan een cliënt voor om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Letselschadebureau Zeeland inschakelen

Als letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade, komen wij op voor de belangen van onze cliënten. Heel bewust hebben wij de keuze gemaakt om ons volledig te specialiseren in het verhalen van letselschade. Onze medemerkers zijn letselschadejurist of -expert met zeer ruime ervaring. Allemaal doen zij hun werk vanuit hun hart, om u zo goed mogelijk op weg te helpen na uw ongeval. Letselschade in Zeeland? Neem gerust contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74