Letselschade advocaat Vlaardingen

Elke dag vinden er ongelukken in het verkeer plaats, vaak met letselschade tot gevolg. Een groot deel van ongelukken in het verkeer zijn auto-ongelukken, vooral kop-staartbotsingen komen veel voor. Het gevolg van een kop-staartbotsing is vaak een whiplash. Als u letselschade wilt verhalen op de aansprakelijke partij dan is het verstandig de hulp in te roepen van een letselschade advocaat of jurist Vlaardingen. Deze kan u bijstaan in het proces om de letselschade te verhalen op de tegenpartij.

Letselschade in Vlaardingen? Bel direct 085 – 877 17 74

Bij het claimen van letselschade komt veel kijken en er is kennis voor nodig op uiteenlopende gebieden: Juridische kennis, medische en financiële kennis. Een gespecialiseerde letselschade advocaat of jurist Vlaardingen beschikt over alle benodigde kennis om een slachtoffer van een ongeval deskundig bij te kunnen staan. Zorg dat u krijgt waar u recht op heeft: De maximale vergoeding voor uw letselschade.

Zoekt u een letselschade advocaat Vlaardingen?

Via het internet vindt u tal van letselschade kantoren of zelfstandig werkende schade experts. Als u deskundige juridische bijstand wilt, kunt u het beste een letselschade jurist of letselschade advocaat Vlaardingen in de arm nemen die het Nationaal Keurmerk Letselschade mag dragen. Een jurist of advocaat met het keurmerk heeft alle benodigde kennis in huis en beschikt over ervaring in soortgelijke zaken.

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is in het leven geroepen door de Letselschade Raad. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan juristen en advocaten die voldoen aan de strenge voorwaarden. Zij worden regelmatig getoetst op hun ervaring, kennis, onafhankelijkheid en transparantie. Zij moeten werken volgens vastgestelde regels en dienen zich voortdurend bij te scholen.

> Meer over Letselschade Raad

Letselschade jurist of letselschade advocaat

Het verschil tussen een jurist en advocaat is met betrekking tot de behandeling van uw zaak niet groot. Bijna alle zaken, ruim 97%, wordt via onderhandeling opgelost. Pas als dat niet lukt en een uitspraak van de rechter nodig is, moet u een advocaat inschakelen. In bijna alle gevallen bent u beter af met de hulp van een letselschade jurist. Deze kan namelijk de tegenpartij aansprakelijk stellen, uw letselschade berekenen, de schadeclaim indienen en de onderhandelingen met de tegenpartij voeren. Een letselschade jurist kan zijn of haar diensten gegarandeerd kosteloos aanbieden wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval, omdat de juridische kosten onderdeel uitmaken van de letselschade.

Een letselschade advocaat Vlaardingen met het Nationaal Keurmerk Letselschade is aangesloten bij de branchevereniging voor gespecialiseerde letselschade advocaten (ALS). Juristen die het keurmerk mogen dragen zijn aangesloten bij het NIVRE. Via de site van het NIVRE kunt u nagaan of een bepaalde jurist het keurmerk draagt. Advocaten en juristen met het Nationaal Keurmerk Letselschade verdienen de voorkeur, zo bent u namelijk verzekerd van de beste juridische hulp.

Waarom heeft u een letselschade advocaat nodig?

Letselschade zaken zijn vaak ingewikkeld en tijdrovend en vereisen specialistische kennis. Het slachtoffer heeft meestal de handen vol aan het eigen herstel en zit niet te wachten op moeilijke juridische kwesties. Uw schadeclaim berekenen is vaak niet eenvoudig, maar uw letselschade jurist of letselschade advocaat Vlaardingen weet welke posten voor vergoeding in aanmerking komen.

Naast de directe kosten zoals reparatie van uw auto en kleding, komen ook allerlei andere kosten voor vergoeding in aanmerking. Misschien heeft u enige tijd huishoudelijke hulp nodig of worden bepaalde medische behandelingen niet of niet volledig vergoed. Als u enige tijd niet kunt werken mist u waarschijnlijk een deel van uw inkomen. Zorg dat u alle kosten vergoed krijgt en laat u bijstaan door een gespecialiseerde letselschade expert.

In het geval dat u er niet uitkomt met de tegenpartij, omdat zij aansprakelijkheid niet erkennen of de schadeclaim te hoog vinden, zal de rechter uitspraak moeten doen. De letselschade jurist die u tot dan toe heeft bijgestaan zal uw zaak overdragen aan een letselschade advocaat Vlaardingen wanneer het tot een rechtszaak komt. U bent namelijk verplicht om een advocaat in te schakelen wanneer het tot een rechtszaak komt.

> Meer over letselschade advocaat

Wat doet een letselschade advocaat Vlaardingen?

Uw letselschade advocaat zal de wederpartij aansprakelijk stellen en een schadestaat opstellen. Op de schadestaat komen alle posten die voor vergoeding in aanmerking komen. Uw letselschade advocaat Vlaardingen zal onderhandelen met de wederpartij over de hoogte van de schadevergoeding die u krijgt. Bij een kop-staartbotsing is vrijwel altijd de wederpartij aansprakelijk en moeten alle kosten aan het slachtoffer worden vergoed. Alleen als de wederpartij schuld ontkent of er geen overeenstemming kan worden bereikt over de hoogte van de schadevergoeding moet een procedure bij de rechtbank worden gestart. Dit gebeurt slechts in minder dan 3% van de gevallen.

De kosten van uw letselschade advocaat Vlaardingen

De hulp van een letselschade expert is voor het slachtoffer kosteloos. Deze kosten vallen onder de kosten die voortvloeien uit uw letsel en worden meegenomen in de onderhandelingen. U hoeft dus zelf helemaal niets te betalen. Zorg daarom dat u een gespecialiseerde letselschade jurist in de arm neemt, deze kan u gegarandeerd kosteloos bijstaan. In het geval van een rechtszaak zijn de juridische kosten van een letselschade advocaat Vlaardingen gerechtvaardigd en is deze hulp voor u als slachtoffer kosteloos. Ook deze kosten zijn deel van de totale letselschade.

> Meer over schadeposten letselschade

B&O Letselschade

De juristen van B&O Letselschade werken door heel Nederland. Zij bezoeken u thuis in Vlaardingen en nemen u de gehele procedure letselschade vergoeding uit handen. Op die manier kunt u zich volledig wijden aan uw herstel. De juristen van B&O Letselschade zijn aangesloten bij het NIVRE en beschikken over het Nationaal Keurmerk Letselschade. Wij onderhandelen namens u met de wederpartij en claimen de maximale schadevergoeding. Onze hulp is voor u als slachtoffer gegarandeerd kosteloos wanneer de tegenpartij aansprakelijk is, de kosten van juridische bijstand vallen onder de schadeclaim en moeten door de wederpartij worden vergoed.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74