Letselschade advocaat Roosendaal

Een verkeersongeval of bedrijfsongeval kan voor grote persoonlijke schade zorgen. Heeft u letsel opgelopen als gevolg van het ongeluk? Dan kan uw letselschade aanzienlijk oplopen. U kunt te maken krijgen met verminderde inkomsten of met hoge medische kosten. Als uw letselschade de schuld van een ander is, heeft u recht op schadevergoeding. Hoeveel schadevergoeding er geclaimd kan worden, is per letselschadezaak verschillend. Als u betrokken bent geraakt bij een ongeval en letselschade heeft opgelopen, doet u er verstandig aan om contact op te nemen met een letselschade advocaat in Roosendaal.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Roosendaal

Register LetselschadeOmdat de aansprakelijke partij zowel uw letselschade als de kosten voor juridische bijstand dient te vergoeden, kan een letselschade advocaat in Roosendaal u gratis bijstaan. De kwaliteit van ons letselschadebureau is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade. Hiervoor dienen wij aan strenge kwaliteitsnormen te voldoen, die periodiek door de Letselschade Raad  worden gecontroleerd. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS).


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het keurmerk van het Register Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Letselschade? Bel ons dan op 085 – 877 17 74

Letselschadejurist Roosendaal

Een letselschade advocaat kan u veel uit handen nemen. Professionele rechtsbijstand is eigenlijk onmisbaar bij het verhalen van letselschade in Roosendaal, bijvoorbeeld naar aanleiding van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval.

Zo dient als eerst het bewijsmateriaal te worden veiliggesteld, dienen eventuele getuigen te worden aangeschreven en moet er een eerste inventarisatie van uw letselschade worden gemaakt. De communicatie met een verzekeraar, letselschade berekenen en schade claimen vergen de juiste kennis en ervaring.

Ons letselschadebureau heeft die kennis en ervaring, en bezoekt u bij letselschade gewoon thuis in Roosendaal. Indien uw letselschade niet direct met de verzekeraar kan worden geregeld en de zaak onverhoopt voor de rechter moet komen, kan een letselschade advocaat in Roosendaal de zaak vanaf dat punt verder voortzetten. Overigens is het voor het claimen van letselschade niet van belang of de tegenpartij ook uit de omgeving van Roosendaal komt.


Bent u benieuwd naar ervaringen van slachtoffers die hun letselschadezaak door ons lieten behandelen, lees dan de reviews van onze cliënten!


Schadeposten bij letselschade

Als u letsel hebt door een ongeval, dan lijdt u letselschade. Voor de behandeling van uw letselschadezaak in Roosendaal schakelt u de letselschadejuristen en letselschade-experts van B&O Letselschade in. Hieronder ziet u welke schadeposten er (onder andere) kunnen zijn.

 1. Ziektekosten. Hieronder vallen bijvoorbeeld de kosten van fysiotherapie bij een whiplash, niet-verzekerde kosten voor bijvoorbeeld alternatieve therapie, het eigen risico van uw verzekering, enzovoort
 2. Aanpassingen van de thuissituatie. Na een ongeval kan het nodig zijn dat uw huis wordt aangepast. Als u voortaan meer thuis bent, besteedt u ook meer geld aan gas, water en licht. Het kan ook zijn dat u moet verhuizen, omdat uw huis onvoldoende kan worden aangepast
 3. Werknemers en zelfstandigen: verlies van arbeidsvermogen. U verliest bijvoorbeeld (een deel van) uw loon, pensioen, levensloopregeling, provisie, dertiende maand, loon in natura, reis- en onkostenvergoedingen, vakantiegeld, auto van de zaak, laptop, mobiele telefoon
 4. Zelfstandigen: overige kosten. Zelfstandigen verliezen niet alleen arbeidsvermogen, maar bijvoorbeeld ook afschrijvingen, zelfstandigenaftrek en een auto van de zaak. Soms zullen ze zelfs hun bedrijf moeten verkopen of opdoeken.
 5. Huishoudelijke hulp. Sommige huishoudelijke taken zult u als gevolg van het ongeval door anderen moeten laten uitvoeren. Dat kost vanzelfsprekend geld.
 6. Zelfwerkzaamheid. Werkzaamheden in en rond uw huis voerde u doorgaans zelf uit. Na het ongeval zult u die soms uit handen moeten geven. Het gaat dan om zaken als onderhoud aan huis en tuin of het wassen van uw auto
 7. Reiskosten. Om lichamelijk te herstellen moet u waarschijnlijk een arts of fysiotherapeut bezoeken. Het vervoer daar naartoe kost geld. Dat geldt voor zowel eigen vervoer als de taxi. Denk niet alleen aan brandstofkosten, maar bijvoorbeeld ook aan parkeerkosten. Mogelijk moet u een grotere auto aanschaffen vanwege een rolstoel. Of u moet, bij aangepast vervoer, een eigen bijdrage betalen
 8. Annuleringen, afzeggingen of zinloos geworden uitgaven. U zou op vakantie gaan, maar dat gaat nu niet meer door. Uw reeds geboekte vakantie, een abonnement op de sportschool, kosten van een hobby die u niet meer kunt uitoefenen komen allemaal voor vergoeding in aanmerking.
 9. Smartengeld. Schade is niet altijd financieel van aard. U kunt geestelijk of lichamelijk pijn lijden of levensvreugde missen. De financiële vergoeding voor immateriële schade noemen we smartengeld

Een letselschade advocaat of letselschadejurist kan heel nauwkeurig en met de nodige vakkundigheid uw letselschade berekenen. Zo kunnen wij de letselschade bedragen waar u recht op heeft meenemen in een onderbouwde letselschadeclaim naar de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Letselschade advocaat no cure no pay Roosendaal

Om te voorkomen dat de wederpartij het volledige honorarium niet wil vergoeden, is het aan te raden om uw letselschadezaak eerst voor te leggen bij een letselschadebureau in Roosendaal. Een letselschadebureau hanteert namelijk een lager tarief dan een letselschade advocaat en kan daarom garanderen dat de rechtsbijstand gratis is.

Een letselschade advocaat wil ook nog wel eens aan een cliënt voorstellen om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Als u de zaak wint, dan betaalt de wederpartij de kosten van uw letselschade advocaat. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Dit is geregeld in de wet en betekent dat u als slachtoffer de kosten van uw letselschade advocaat niet zelf hoeft te betalen. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Kosteloos verhalen letselschade Roosendaal

Bij letselschade kunt u ons als letselschadebureau inschakelen in Roosendaal. Onze letselschadejuristen verlenen u rechtsbijstand en schakelen eventueel een letselschade advocaat in. Maakt u zich geen zorgen over de kosten en of u zich onze juridische diensten wel kunt veroorloven, omdat deze volledig vergoed worden door de aansprakelijke partij. U maakt dus kosteloos gebruik van ons erkende letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade. Wij geven u professioneel juridisch advies en verzorgen uw letselschadezaak van A tot Z. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundige rechtsbijstand in Roosendaal.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74