Letselschade advocaat Leiden

Letselschade na een ongeval gaat vaak gepaard met lichamelijk letsel, psychische klachten en financiële gevolgen. En of dat nog niet genoeg is, krijgt u ook nog te maken met de juridische afwikkeling van uw letselschade. Daarom kunt u een letselschade advocaat of jurist in Leiden inschakelen om u juridisch bij te staan in deze lastige periode in uw leven. Als uw letselschade veroorzaakt is door een andere partij, kost de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Leiden u meestal helemaal niets. Een letselschade advocaat neemt de juridische afwikkeling van uw letselschade voor zijn rekening zodat u zelf niet opdraait voor de financiële gevolgen van het ongeval. U kunt zich ondertussen volledig richten op uw lichamelijke en psychische herstel na het ongeval.

Letselschade in Leiden? Bel vrijblijvend 085 – 877 17 74

Om de kwaliteit van letselschade experts in Nederland inzichtelijk te maken voor slachtoffers van letselschade, is het Nationaal Keurmerk Letselschade opgericht. Een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Leiden, die is aangesloten bij het keurmerk, voldoet aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheid, onafhankelijkheid en transparantie. B&O Letselschade draagt niet alleen het Nationaal Keurmerk Letselschade, maar is ook aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Bij B&O Letselschade kunt u rekenen op ervaren en betrokken letselschadejuristen en -experts die een rechtvaardige schadevergoeding voor u claimen.

Schadevergoeding claimen

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Leiden claimt een schadevergoeding voor uw letselschade na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of een ander ongeval. Deze schadevergoeding bestaat uit alle schadeposten die het gevolg zijn van het ongeval. Met zowel juridische en medische kennis als ervaring bepaalt een letselschadejurist of letselschade advocaat uw huidige kosten en maakt een realistische inschatting van uw toekomstige kosten. De kosten voor medische behandelingen, misgelopen inkomsten door arbeidsongeschiktheid en een klusjesman voor werkzaamheden in en rondom het huis moeten allemaal vergoed worden door de aansprakelijke partij. Voor de psychische gevolgen van het ongeval kunt u smartengeld eisen.

> Meer over wat te doen na een ongeval

Veelvoorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Loonderving
  • Smartengeld

Welke letselschade expert moet ik kiezen?

Bij letselschade kunt u kiezen voor de rechtsbijstand van een letselschadebureau of letselschade advocaat in Leiden. Zowel een letselschadebureau als een letselschade advocaat is gespecialiseerd in de afwikkeling van letselschadezaken, maar er zijn een aantal belangrijke verschillen. Ten eerste kan alleen een letselschadebureau u de garantie geven dat de rechtsbijstand gratis is als de tegenpartij volledig aansprakelijk is. De reden hiervoor is dat het uurtarief lager ligt dan dat van een letselschade advocaat. Ten tweede is alleen een letselschade advocaat in staat om een procedure te starten tegen de aansprakelijk partij en uw letselschadezaak voor te leggen aan een rechter.

> Meer over letselschadespecialisten

In ongeveer drie procent van de letselschadezaken in Nederland is het nodig om een rechtszaak te beginnen tegen de aansprakelijke partij. Dit betekent dat u in 97 procent van de gevallen sowieso gebruik kunt maken van de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van ons letselschadebureau. Daarnaast weet u op het moment dat u aanklopt bij een letselschade expert nog niet of het nodig is een procedure te starten. Bij ons letselschadebureau hoeft u deze afweging echter niet te maken. Wij bieden u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand en dragen de zaak over aan een letselschade advocaat in Leiden als er alsnog een procedure gestart moeten worden.

> Meer over wat doet een letselschade advocaat en wat zijn de kosten

Letselschadebureau B&O Letselschade bij letselschade in Leiden

De letselschadejuristen en -experts van B&O Letselschade staan u juridisch bij als u letselschade heeft opgelopen na een ongeval. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, onderhandelen met de betrokken partijen en claimen uw schadevergoeding. Neem bij letselschade in Leiden contact met ons op voor vrijblijvend juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74