Letselschade advocaat Hoorn

Als u letselschade heeft opgelopen, dan kunt u een letselschade advocaat inschakelen in Hoorn om uw belangen te behartigen. Voor de juridische dienstverlening van een een letselschade advocaat of jurist in Hoorn maakt het overigens niet uit waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Tevens is de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Hoorn kosteloos als een andere partij schuldig is aan het ongeval dat uw letselschade heeft veroorzaakt. Een letselschade advocaat stelt uw letselschade vast, berekent de schadevergoeding en claimt uw letselschade bij de wederpartij in Hoorn.

Bel voor rechtsbijstand bij letselschade in Hoorn naar: 085 – 877 17 74

Letselschadespecialisten in Nederland, zoals een letselschadeadvocaat of een letselschadebureau, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Deze kwaliteitseisen staan onder het toeziend oog van het keurmerk van het Register Letselschade. Door een letselschade advocaat of letselschadebureau in te schakelen die het keurmerk draagt, weet u zeker dat u professionele juridische hulp krijgt bij letselschade in Hoorn. B&O Letselschade draagt het keurmerk van het Register Letselschade en is verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE).

Letselschade vaststellen en claimen

Een letselschade advocaat in Hoorn of ons letselschadebureau zal eerst uw letselschade vaststellen. Bij letselschade na een ongeval kunt u namelijk meer claimen dan dat u misschien zou verwachten. Zo heeft u namelijk niet alleen recht op een vergoeding voor ziektekosten en reiskosten, maar ook voor een hulp in de huishouding en eventuele studievertraging. Naast de materiële letselschade kunt u ook smartengeld eisen voor de opgelopen immateriële letselschade. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Hoorn berekent op hoeveel smartengeld u recht heeft voor psychische schade of gederfde levensvreugde als gevolg van het ongeval.

> Meer over letselschadeclaim indienen

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van schadeposten bij letselschade:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Loonderving
  • Verlies van no-claim
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Smartengeld
  • Aanpassingen van de thuissituatie

> Meer over schadeposten bij letselschade

Rechtsbijstand van een letselschadebureau in Hoorn

Als u letselschade heeft opgelopen dan kunt u kiezen voor de rechtsbijstand van een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Hoorn. Om een goede keuze te maken is het handig om te weten wat de verschillen zijn tussen deze twee letselschadespecialisten. Een letselschade advocaat hanteert een hoger tarief en is bevoegd om uw letselschadezaak voor te leggen aan een rechter. Een letselschadebureau hanteert een lager tarief dan een letselschadebureau en is niet bevoegd om zelf een procedure te starten.

> Meer over wanneer een letselschade advocaat inschakelen

Deze verschillen hebben een aantal implicaties voor u als klant. Ten eerste komt een letselschadezaak vrijwel nooit voor de rechter. Slechts drie procent van de letselschadegevallen in Nederland leiden tot een rechtszaak waardoor de bevoegdheid van een letselschade advocaat om een procedure te starten bijna nooit van toegevoegde waarde is. Het hogere tarief van een letselschade advocaat kan daarom leiden tot een bezwaar van de tegenpartij waardoor u een deel van de juridische kosten zelf moet betalen. Als u bij letselschade kiest voor een letselschadebureau, dan is uw rechtsbijstand gegarandeerd gratis. Ons letselschadebureau zal overigens alsnog een letselschade advocaat voor u inschakelen mocht dit toch nodig zijn.

B&O Letselschade, letselschade specialisten

B&O Letselschade kan u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand verlenen als de wederpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Onze letselschadejuristen hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van een aansprakelijkheidsonderzoek, het vaststellen van de letselschade en het claimen van een schadevergoeding. Bij letselschade nemen wij u al het juridische werk uit handen zodat u zich helemaal kunt richten op uw herstel. Neem bij letselschade vrijblijvend contact met ons op en wij komen persoonlijk bij u thuis in Hoorn om uw letselschadezaak met u door te nemen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74