Letselschade advocaat Helmond

Woont u in Helmond en heeft u onlangs een bedrijfsongeval of verkeersongeval gehad met letselschade? Een ongeval op de weg of op het werk kan voor grote persoonlijke schade zorgen waarbij uw letselschade aanzienlijk kan oplopen. U kunt te maken krijgen met verminderde inkomsten of met hoge medische kosten. Als uw letselschade de schuld van een ander is, heeft u recht op schadevergoeding. U doet er in zo’n situatie verstandig aan een letselschade advocaat in Helmond in te schakelen.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Helmond

Logo Nationaal Keurmerk LetselschadeU vraagt zich wellicht af: hoeveel schadevergoeding kan ik claimen? Hoeveel schadevergoeding er geclaimd kan worden, is per letselschadezaak verschillend. Als u betrokken bent geraakt bij een ongeval en letselschade heeft opgelopen, doet u er verstandig aan om contact op te nemen met onze letselschade specialisten. B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met ervaren letselschadejuristen. Ons letselschadebureau draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade, wat betekent dat wij aan strenge nationale eisen voldoen die er aan Nederlandse letselschade experts worden gesteld. Daarnaast zijn wij verbonden aan het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) en het NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). Met de juridische diensten van B&O Letselschade bent u in Haarlem dus verzekerd van betrouwbare en deskundige rechtsbijstand bij letselschade.


UITGELICHT

B&O Letselschade heeft een uitmuntende track record op het gebied van het vorderen van schadevergoeding en smartengeld bij letselschade door een ongeval:

 • U wordt bij B&O Letselschade altijd bijgestaan door een erkende en ervaren letselschade jurist
 • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het Nationaal Keurmerk Letselschade en ons lidmaatschap bij het NISen NIVRE
 • Wij werken geheel en gegarandeerd gratis aan uw letselschadezaak indien wij een andere partij voor u aansprakelijk kunnen stellen
 • Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en komen bij u langs om uw letselschadezaak te bespreken
 • Onze juridische dienstverlening heeft een score van gemiddeld 9,3, beoordeeld door onze eigen cliënten
 • Letselschade? Bel voor rechtsbijstand in Helmond: 085 – 877 17 74

Letselschadejurist Helmond

Wanneer u betrokken bent geweest bij een ongeval en hierbij lichamelijk en/of geestelijk letsel hebt opgelopen, is er sprake van letselschade. Om letselschade te verhalen dient er wel een andere partij aansprakelijk zijn. Dit geldt zowel bij letsel door een verkeersongeval, als bij bijvoorbeeld een ongeval op het werk of met dieren. Uw letsel kan vergaande gevolgen hebben, niet alleen nu, ook in de toekomst. Denkt u bijvoorbeeld aan de langslepende gevolgen die een whiplash met zich mee kan brengen. Om dit financieel te compenseren kunt u een schadevergoeding claimen. Een letselschade advocaat of letselschadejurist in Helmond kan dit kosteloos voor u doen aangezien de aansprakelijke partij ook uw juridische kosten dient te betalen.


Bent u benieuwd naar ervaringen van slachtoffers die hun letselschadezaak door ons lieten behandelen, lees dan de reviews van onze cliënten!


Welke letselschade kunt u claimen?

Hoeveel schadevergoeding u kunt claimen is afhankelijk van de kosten en gederfde inkomsten waarmee u te maken heeft gekregen. Alle door uw letsel veroorzaakte schade komt in principe voor vergoeding in aanmerking. Letselschade bedragen kunnen uit onder andere de volgende schadeposten bestaan:

 • Verlies aan inkomen door arbeidsongeschiktheid
 • Kosten voor juridische ondersteuning bij het verhalen van uw letselschade
 • Medische kosten: medische behandeling, revalidatie, medicijnen, kosten voor medische hulpmiddelen
 • Reiskosten voor bijvoorbeeld ziekenhuisbezoek
 • Re-integratiekosten: kosten die gemaakt worden ten behoeve van uw terugkeer op de arbeidsmarkt
 • Kosten van hulp in en om uw huis, als u vanwege het letsel niet in staat bent zelf uw huishouden te runnen
 • Schade aan uw persoonlijke bezittingen, zoals auto, fiets, kleding, enzovoort
 • Smartengeld: dit is dit is een financiële tegemoetkoming voor de geleden immateriële schade. Het is in principe een vergoeding voor het geleden leed
 • Wettelijke rente: vaak wordt de schadevergoeding pas na een aantal jaren betaald. Over de tussenliggende periode heeft u recht op rente over het bedrag dat u aan schadevergoeding ontvangt

Hoeveel schadevergoeding u kunt claimen, is vooral afhankelijk van de extra kosten die u maakt en de netto inkomsten die u misloopt. Houdt de kosten daarom bij in een overzicht of schriftje, zodat u niets vergeet. Vooral de kleinere kosten, zoals telefoonkosten worden nog wel eens vergeten. Noteer alles en bewaar tevens zoveel mogelijk alle bonnetjes.

Aantonen aansprakelijkheid bij letselschade

Het vaststellen van de aansprakelijkheid en hoogte van de geleden en nog te lijden letselschade na een ongeval is een ingewikkelde en tijdrovend proces. Voor het aantonen van zowel de aansprakelijkheid van de wederpartij als de hoogte van de geleden letselschade, dient bewijs te worden geleverd. Juridische ondersteuning is dan ook bepaald geen overbodige luxe. Daar komt bij dat de aansprakelijke partij ook de kosten voor juridische bijstand dient te vergoeden, waardoor onze hulp voor in de meeste gevallen gratis is. Neemt u dan contact met ons op, dan weet u snel waar u aan toe bent.

Letselschade advocaat no cure no pay Helmond

Het tarief van een letselschade advocaat is hoger dan dat van een letselschadebureau. Als u dus direct een letselschade advocaat inschakelt, dan zal de rekening, die bij de tegenpartij wordt ingediend, hoger zijn. Dit kan ertoe leiden dat de tegenpartij weigert om het gehele honorarium te vergoeden. U doet er dus goed aan om, in eerste instantie, altijd een letselschadebureau in te schakelen in Helmond.

Een letselschade advocaat stelt ook wel eens aan een cliënt voor om op basis van ‘no cure no pay’ aan een letselschadezaak te werken. ‘No cure no pay’ betekent dat u tevoren met uw letselschade advocaat afspreekt dat u in geen enkel geval iets hoeft te betalen. Van te voren spreekt u hierbij af welk percentage uw letselschade advocaat krijgt van de uiteindelijke schadevergoeding. Als u de zaak verliest, hoeft u uw advocaat niet te betalen.

Dit lijkt een interessante en voordelige optie voor u als letselschade slachtoffer. Maar B&O Letselschade is hier toch geen voorstander van. De kosten van een letselschade advocaat worden namelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor uw letselschade, dus ook uw juridische kosten. Waarom zou u dan nog een percentage van de uiteindelijke schadevergoeding afdragen aan uw letselschade advocaat?

Kosteloze rechtsbijstand van B&O Letselschade in Helmond

Na een ongeval kunt u niet direct schadevergoeding claimen. Eerst moet u iemand aansprakelijk stellen en uw schadeclaim met bewijzen onderbouwen. Geen eenvoudige opgave dus. U krijgt daarnaast vaak te maken met een verzekeringsmaatschappij als tegenpartij. Deze zal er alles aan doen zo min mogelijk uit te keren. U raakt wellicht verwikkeld in lastige discussies en om hier vanaf te zijn, stemt u in met een te laag bedrag aan schadevergoeding. Onze letselschade experts hebben veel ervaring bij het claimen van letselschade en kunnen uw letselschade berekenen en u voorzien van de juiste letselschade bedragen. Wij berekenen zo nauwkeurig hoeveel schadevergoeding in uw geval kan worden verhaald. Wij zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft en dit kost u niets. De aansprakelijke tegenpartij moet namelijk onze kosten vergoeden.

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en wilt u dat wij u thuis in Helmond of omgeving bezoeken? Neem dan vandaag nog contact op met ons letselschadebureau voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74