Letselschade advocaat Goes

Heeft u een whiplash opgelopen na een auto-ongeluk of letselschade door een ander ongeval? Dan heeft u recht op een schadevergoeding als iemand anders schuldig is aan het ongeval. In dat geval kunt u kosteloos een letselschade advocaat of jurist in Goes inschakelen om de hoogte van uw schadevergoeding te bepalen en uw letselschade te claimen bij de aansprakelijke partij. Een letselschade advocaat neemt u veel werk uit handen en behartigt uw belangen zodat u prioriteit kunt geven aan uw herstel. Ook als u uw letsel in een andere plaats heeft opgelopen, kunt u rechtsbijstand krijgen van een letselschade advocaat of jurist in Goes.

Letselschade in Goes? Bel vrijblijvend: 085 – 877 17 74

Als de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is uw rechtsbijstand gratis, maar niet vrijblijvend. U heeft recht op de professionele juridische hulp van erkende letselschade experts. Schakel bij letselschade in Goes daarom altijd een letselschadebureau of letselschade advocaat in die het Nationaal Keurmerk Letselschade draagt. Zo weet u zeker dat u geholpen wordt door ervaren en deskundige professionals die hun vakkennis up-to-date houden. Letselschadebureau B&O Letselschade is verbonden aan het Nationaal Keurmerk Letselschade, het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts).

Rechtsbijstand bij letselschade in Goes

Voor rechtsbijstand bij letselschade kunt u terecht bij ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Goes. Voordat u contact opneemt met één van beide is het goed om te weten wat de overeenkomsten en verschillen zijn. Een letselschadebureau en een letselschade advocaat zijn beide gekwalificeerd om de tegenpartij aansprakelijk te stellen, letselschade vast te stellen en een schadeclaim in te dienen. Als er een rechter aan te pas moet komen, is het noodzakelijk dat er een procedure wordt gestart door een letselschade advocaat. Het komt echter heel weinig voor in Nederland dat letselschade tot een rechtszaak leidt. In hoogstens 3 procent van de letselschadezaken is dit het geval.

> Meer over wat doet een letselschade advocaat en wat zijn de kosten

Een ander verschil is dat een letselschadebureau gegarandeerd gratis rechtsbijstand verleent als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Een letselschade advocaat hanteert een hoger uurtarief dat bij de tegenpartij kan leiden tot bezwaar tegen de hoge rekening. Als het bezwaar gegrond wordt verklaard, dan betaalt u alsnog een deel van uw juridische kosten. U loopt dit risico niet wanneer u een letselschadebureau inschakelt. Bovendien zal ons letselschadebureau u doorverwijzen naar een deskundige letselschade advocaat in Goes op het moment dat het alsnog nodig is om een procedure te starten naar aanleiding van uw letselschade.

Schade claimen bij letselschade

Letselschade, na bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of een verkeersongeluk, gaat altijd gepaard met kosten en ongemak. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw geleden letselschade, dan hoeft u deze kosten niet zelf te betalen. Alle kosten en misgelopen inkomsten door het ongeval dienen door de aansprakelijke partij vergoed te worden. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Goes stelt de tegenpartij aansprakelijk, berekent uw letselschade en claimt een schadevergoeding. U kunt te maken krijgen met arbeidsongeschiktheid of langdurig herstel waarbij u inkomsten misloopt, naast alle medische kosten en bijvoorbeeld reparaties aan uw auto na een ongeluk. Alle kosten die voortvloeien uit het ongeval worden opgenomen in de zogeheten schadestaat, ook te verwachten toekomstige kosten worden meegenomen. Dit bepaalt in totaal de hoogte van uw letselschade bedrag.

> Meer over het kiezen van een letselschade advocaat of letselschadebureau

Naast kosten en misgelopen inkomsten krijgen slachtoffers van letselschade soms te maken met psychische klachten. Hierbij kunt u denken aan angst, depressie en chronische pijn waardoor u minder plezier in het leven ervaart. Ondanks dat hier geen concrete kosten aan verbonden zijn, berekent ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Goes hier smartengeld voor om het ongemak te verzachten. Bij letselschade kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met de volgende schadeposten:

  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Verlies van no-claim
  • Loonderving
  • Smartengeld

> Meer over berekenen letselschade

B&O Letselschade

Letselschadebureau B&O Letselschade staat u juridisch bij als u letselschade heeft opgelopen door een ongeval. Wij garanderen dat onze rechtsbijstand gratis is als een andere partij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade. U wordt persoonlijk bijgestaan door één van onze ervaren en betrokken letselschade experts die niet rusten voordat u uw schadevergoeding heeft ontvangen. Neem bij letselschade contact met ons op om een afspraak te maken bij u thuis in Goes.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74