Letselschade advocaat Geleen

Bij letselschade na een ongeval komt er vaak veel op u af. Afhankelijk van de ernst van uw letsel krijgt u te maken met ziekenhuisopname, doktersbezoeken en een herstelperiode. Daarnaast heeft letselschade altijd financiële gevolgen door bijvoorbeeld schade aan goederen, ziektekosten en loonderving. U staat er bij letselschade gelukkig niet alleen voor, omdat u altijd gebruik kunt maken van de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Geleen. Een letselschade advocaat of jurist behartigt uw belangen en claimt uw letselschade zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Om een letselschade advocaat in te schakelen in Geleen is het niet van belang waar het ongeluk heeft plaatsgevonden of in welke plaats de aansprakelijke partij woonachtig is. Als u letselschade heeft opgelopen na een bedrijfsongeval, een verkeersongeluk of een ander incident, dan kunt u kosteloos gebruik maken van de juridische hulp van een letselschade advocaat in Geleen. Als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is deze partij wettelijk verplicht om, naast uw letselschade, ook de juridische kosten te vergoeden.

Bel bij letselschade in Geleen naar 085 – 877 17 74

De kwaliteit van letselschadespecialisten, zoals een letselschade advocaat of een letselschadebureau, wordt jaarlijks gecontroleerd door het keurmerk van het Register Letselschade. Door een  letselschadebureau of letselschade advocaat in te schakelen die het keurmerk draagt, bent u zeker van professionele rechtsbijstand bij letselschade. B&O Letselschade draagt het keurmerk van het Register Letselschade en is daarnaast aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Dit betekent dat u bij B&O Letselschade altijd wordt geholpen door een deskundige en ervaren letselschadejurist of -expert die voortdurend zijn vakkennis bijhoudt.

Letselschade advocaat in Geleen claimt letselschade

Als u letselschade hebt opgelopen na een ongeval in Geleen, dan zijn er altijd meerdere schadeposten. Een aantal schadeposten bij letselschade zijn vanzelfsprekend, zoals ziektekosten en schade aan goederen. Er zijn daarnaast ook schadeposten waar u misschien niet direct aan had gedacht. Een letselschade advocaat in Geleen kan u daarom helpen om alle schadeposten vast te stellen. U kunt namelijk ook een schadevergoeding eisen voor een hulp in de huishouding, misgelopen inkomsten en het verlies van uw no-claim.

> Meer over schadevergoeding bij botbreuken na een ongeval

Het is mogelijk dat u door het ongeval last hebt van psychische problemen of gederfde levensvreugde omdat u door uw letsel beperkt bent in uw doen en laten. In dit geval heeft u recht op smartengeld. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Geleen kan precies berekenen op hoeveel smartengeld u recht heeft. Nadat alle schadeposten zijn vastgesteld zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een schadeclaim indienen bij de aansprakelijk partij. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van schadeposten bij letselschade:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over berekening letselschade

Letselschade advocaat of letselschadebureau?

Voor rechtsbijstand bij letselschade kunt u terecht bij een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Geleen. Beide zijn professionele letselschadespecialisten die u goede rechtsbijstand kunnen verlenen bij letselschade.

Voordat u een keuze maakt, is het goed om even stil te staan bij de verschillen tussen een letselschadebureau en een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat rekent een hoger tarief dan een letselschadebureau en is tevens bevoegd is om een rechtszaak aan te spannen naar aanleiding van uw letselschade. Het is echter een zeldzaamheid in Nederland dat een letselschadezaak tot een rechtszaak leidt.

> Meer over letselschade claimen

Het nadeel van een letselschade advocaat is dat de aansprakelijke partij bezwaar in kan dienen tegen de hoge juridische kosten en dat u achteraf tóch een deel van de rechtsbijstand zelf moet betalen. Als u een letselschadebureau inschakelt, dan is uw rechtsbijstand gegarandeerd kosteloos. In het zeldzame geval dat er een procedure gestart moet worden, dan schakelt het letselschadebureau alsnog een letselschade advocaat voor u in.

B&O Letselschade voor rechtsbijstand in Geleen

B&O Letselschade biedt u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand als de wederpartij aansprakelijk is voor uw letselschade. Onze deskundige en ervaren letselschadejuristen en -experts stellen uw letselschade vast en claimen een schadevergoeding bij de aansprakelijke partij. Neem vandaag nog contact met ons op bij letselschade in Geleen.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74